Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Running
Photograph: Sporlab/ Unsplash

Fer esport a la fase 1. Què podem fer i què no?

Segueix vigent la prohibició de bany recreatiu a les platges

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

Ara que per fi la nostra ciutat ha passat a la tan desitjada fase 1, sorgeixen els dubtes sobre què podem fer i què no. Com en tot el procés de desescalada, haurem de ser responsables, tant els ciutadans com el sector de la restauració i els comerços que comencen a obrir. 

Pel que fa als esportistes de la ciutat i l'ús de l'espai públic per les seves activitats, cada fase té uns límits.

Per evitar errors, aquí us deixem una guia de tot el que es pot fer i el que no:

Esportistes no professionals

Poden sortir a fer esport les persones adultes (a partir de 14 anys), dins del municipi de residència i respectant les franges horàries de 6 a 10 del matí i de 20 a 23 hores, individualment i només una vegada al dia.

També es pot anar a les platges de 6 a 10 hores del matí i, per evitar les aglomeracions vistes fins ara, l'Ajuntament permet anar a la platja de 20 a 23 hores, només per córrer, caminar o per fer-hi esports aquàtics, sempre de manera individual. 

Esportistes professionals, d'Alt Nivell o d'Alt Rendiment

Poden sortir a fer esport de 6 a 23 h, el temps que necessitin, dins de la província de residència i poden accedir lliurement a espais naturals. Poden fer esport de manera individual o amb el seu entrenador.

Pel que fa a la platja, es pot fer esport de 6 a 10 del matí i de 20 a 23 h, sempre de manera individual.

Esportistes federats

Poden sortir a fer esport de 6 a 10 del matí i de 20 a 23 h, dues vegades al dia, individualment, dins de la província de residència i poden accedir lliurement a espais naturals. Disposen dels mateixos horaris per fer esport a la platja

Menors de 14 anys i majors de 70 anys

Per aquests sectors de població s’han habilitat diferents horaris per accedir a les platges. Els majors de 70 podran anar-hi de 10 a 12 h, i de 19 a 20 h. En canvi, els més petits, tenen un horari establert de 12 a 19 h per accedir-hi acompanyats d’adults (un adult per infant).

Normativa especial platges

L’Ajuntament de Barcelona ha obert totes les platges de la ciutat però s'han d'utilitzar en unes condicions concretes. Es permet ara el passeig, però continua prohibit el bany recreatiu i les estades a la platja.

En aquestes franges hi pot accedir qualsevol ciutadà del terme municipal, sempre que hi vagi caminant o en bicicleta, mai en transport públic o vehicle privat. Consulta l'horari de platges actualitzat.

NO T'HO PERDIS: Barcelona passa a la fase 1. Què podrem fer?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat