Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Els bronzes de Riace'
Foto: Museu d'Arqueologia de Catalunya'Els bronzes de Riace'

Ja podeu visitar completament despullats aquest museu de Barcelona

'Els bronzes de Riace' és la nova exposició del Museu d'Arqueologia de Catalunya i el Club Català de Naturisme

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona està plena de propostes culturals innovadores. Exposicions immersives que t'endinsen en l'època de la carrera espacial o d'altres que et fan viatjar en el temps per visitar l'Egipte de Tutankamon. Malgrat que la ciutat ofereix un gran ventall de mostres i museus originals, arriba una nova proposta per als més desvergonyits. Ara ja podreu visitar una nova exposició completament despullats, això sí, es recomana que porteu sabates, tot i que no és obligatori. La visita nudista a 'Els bronzes de Riace: La mirada artística de Luigi Spina' és la nova proposta del Museu d'Arqueologia de Catalunya i el Club Català de Naturisme, es diu 'Bronzes nus' i la podreu fer el pròxim 28 d'octubre. 

La historiadora i actriu Irene Vicente Salas farà la visita guiada nudista a les grans fotografies de l'artista Luigi Spina de les dues estàtues gregues del segle V aC. L'any 1972 van trobar al fons del mar els dos guerrers de bronze a mida natural i de gran realisme, un descobriment que va donar la volta al món. Ara, els bronzes es troben al Museo Archeologico Nazionale di Reggio Calabria

'Els bronzes de Riace'
Foto: Museu Arqueològic de Catalunya'Els bronzes de Riace'

Segons ha anunciat el mateix museu, la visita es fa sense roba perquè els visitants es puguin "veure reflectits d'alguna manera, ja que les escultures també estan completament despullades i envoltades d'altres cossos". El 28 d'octubre, però, no serà el primer cop que el museu rep aquesta peculiar visita. El passat 30 de setembre es va fer la primera prova, on 30 persones van passejar despullades per l'espai a porta tancada, on la guia, Irene Vicente, també anava sense roba. 

És obligatori despullar-se per fer la visita?

Sí. Segons el que ha anunciat el centre a la seva pàgina web, la visita comporta haver-se de quedar completament despullat i asseguren que es farà a porta tancada. A més, els visitants gaudiran d'una zona habilitada per deixar les seves pertinences i poder fer l'activitat amb la resta del grup. 

Museu d'Arqueologia de Catalunya
Foto: Museu d'Arqueologia de Catalunya

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat