[title]
La Balmesina, sens dubte una de les millors pizzeries de Barcelona, s’ha situat recentment en el lloc número 11 del rànquing 50 Top Pizza Europa 2025, una llista que cada any analitza les pizzeries més rellevants del continent. Aquest reconeixement, que confirma la qualitat de la seva proposta, reafirma la creixent presència i pujança de la gastronomia espanyola en un terreny històricament dominat per Itàlia.
Des del 2024, La Balmesina és present al Time Out Market Barcelona, un espai gastronòmic situat al Port Vell que reuneix algunes de les millors cuines de la ciutat. La seva inclusió en aquest mercat apropa al públic local i visitant una pizza elaborada amb un procés artesanal i una aposta clara per ingredients de proximitat i ecològics.

La clau de l’èxit de La Balmesina rau en una massa mare amb fermentació lenta que dura fins a 72 hores, la qual cosa aconsegueix una pizza lleugera, digestiva i amb una textura cruixent que evita la pesadesa habitual. L’oferta inclou des de la tradicional margherita fins a altres propostes com la trufaldina o la salamino, sempre amb una cura especial en la qualitat del producte i en l’elaboració.
A més, el projecte de Max Morbi i Mattia Ciresola va més enllà de la cuina, amb un compromís tangible envers la sostenibilitat, tant en la selecció de proveïdors com en la gestió interna del restaurant, aspectes que estan començant a ser cada vegada més valorats en els rànquings gastronòmics.
Situada a la planta 2 del Time Out Market, al Moll d’Espanya, La Balmesina obre cada dia de 10 del matí a mitjanit, sense interrupcions, oferint una alternativa informal però molt cuidada dins el panorama culinari barceloní.
NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona