Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Boqueria acull un concert gratis de 22 violoncel·listes per l'aniversari de Bach

Barcelona és l'única ciutat d'Espanya que s'afegeix enguany a la iniciativa internacional Bach in the Subways

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Si fos viu, Johann Sebastian Bach faria 336 anys aquests dies (el 21 o el 31 de març segons el calendari julià o gregorià) i Barcelona ho celebra amb un concert gratuït al mercat de la Boqueria per part de 22 violoncel·listes, cinc dels quals són del Gran Teatre del Liceu. L'actuació ha tingut lloc aquest dimecres 31 de març, de 10 a 12.30 h, al costat de l'Espai Boqueria, davant del Quim de la Boqueria

Bach en la Boqueria
LiceuBach en la Boqueria

La iniciativa s'emmarca dins el moviment internacional Bach in the Subways, que va començar l'any 2011 al metro de Nova York, quan el violoncel·lista Dale Henderson va decidir acostar la música clàssica al públic. Des d'aleshores el moviment ha arribat a més de 150 ciutats de 40 països diferents i, enguany, Barcelona és l'única ciutat de l'Estat que s'hi ha afegit. 

Bach en la Boqueria
LiceuBach en la Boqueria

Les directrius del Bach in the Subways no obliguen a fer els concerts al metro, però sí en llocs públics i estableix que no hi pot haver cap mena d'intercanvi monetari per tal que el concert sigui un regal.

NO T'HO PERDIS: Els concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat