Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bar Pinotxo
Foto: TimeOutBar Pinotxo

La Boqueria torna a perdre el Bar Pinotxo per un inesperat canvi de nom

El nou capítol del serial de l'establiment se salda amb la desaparició de la marca històrica del seu emplaçament original

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Hem seguit la disputa. L'històric bar Pinotxo de la Boqueria primer va anunciar el seu tancament. Després vam saber que un nebot del difunt Juan Bayén –el propietari original– obrirà un nou Bar Pinotxo al Mercat de Sant Antoni: serà al setembre i estarà ubicat a la cantonada d'Urgell amb Tamarit.

Però acabem de conèixer el nou capítol d'aquest serial. La mítica retolació original del Bar Pinotxo –recuperada per autorització d'un jutge fins que hi hagi sentència definitiva– ha desaparegut per sorpresa del local històric del Mercat de la Boqueria. Ara, l'indret es diu Mític Bar.

Bar ¿Pinotxo?
Foto: Time Out BarcelonaBar ¿Pinotxo?

Litigi en marxa

Segons informa 'El Periódico', en principi, l'adjudicació del nom històric havia d'esperar a la resolució del litigi que han plantejat els diversos hereus que disputen la propietat de la marca. La desaparició del mític nom del seu emplaçament original de la Boqueria és un nou gir de guió.

No és poca cosa, la clàssica denominació de Bar Pinotxo apareix a moltes guies turístiques i està associada a la memòria de molt barcelonins. Sense el nom original, el Mercat de la Boqueria perd la continuïtat d'un dels seus referents gastronòmics més característics.

Però en tot aquest embolic legal, mai se sap, pot arribar algun altre canvi de cartes en les pròximes setmanes que faci variar l'actual estat de les nomenclatures. Restarem atents a qualsevol novetat en el cas.

Bayén en el Pinotxo en 2017
Foto: ShutterstockBayén en el Pinotxo en 2017

NO T'HO PERDIS: els 100 millors bars de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat