Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fundació Tàpies
© Maria DiasFundació Tàpies

La Fundació Tàpies reobre amb una jornada de portes obertes

Divendres 19 es podran visitar les tres exposicions dedicades a Tàpies i també la terrassa de la fundació

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Fundació Tàpies reobre la totalitat dels seus espais i ho fa amb una jornada de portes obertes, el divendres 19 de 10 a 19 h. 

La institució va obrir parcialment el 12 de juny, coincidint amb la tornada a l'activitat del Picasso, la Miró i el CCCB; a partir de divendres es permetrà l'accés a totes les sales i també a la terrassa de la fundació, on s'exposa l'escultura 'Mitjó'. La fundació reprèn l'activitat però amb horari restringit, de dijous a dissabte (de 10 a 19 h) i diumenge (d'11 a 15 h).

Fins al 20 de setembre s'hi podran visitar les mostres 'Antoni Tàpies. L'àcid és el meu ganivet', amb gravats i llibres de bibliòfil que apropen al vessant més gràfic de l'artista; 'Teatre', amb pintures, dibuixos, gravats i material documental que posa en relació Tàpies i les arts escèniques; i 'Certeses sentides', on descobrim els treballs fets per l'artista sobre el material sintètic que emprava per protegir el seu estudi. 

A més de la jornada de portes obertes, la Tàpies regala un any d'accés gratuït a exposicions i activitats a les persones nascudes l'any 1990 per celebrar el 30è aniversari de la inauguració de la fundació. Els actes commemoratius estan previstos per a la tardor.

NO T'HO PERDIS: portes obertes a Casa Seat

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat