Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La manta per fer pícnic i socialitzar a dos metres de distància
'Here comes the sun', de Paul Cocksedge
Foto: Paul Cocksedge

La manta per fer pícnic i socialitzar a dos metres de distància

El dissenyador britànic Paul Cocksedge comparteix el projecte de codi obert

Advertising

Els treballs manuals ens han acompanyat en diferents moments de l'estada a casa en temps de crisi sanitària i ens hem servit de tutorials i també de projectes de codi obert per fer-nos mascaretes, entre d'altres. La darrera proposta que ens arriba –ideal si somnieu en la fase 1 de l'escalada a Barcelona– és la manta per fer pícnic de Paul Cocksedge Studio, concebuda per mantenir la distància social reglamentària i gaudir d'un àpat l'aire lliure amb amics i família. 

El projecte s'anomena 'Here comes the sun' i és una reinterpretació de la clàssica manta que els britànics despleguen als parcs quan van a fer el 'brunch' o pícnic del diumenge. El disseny està basat en la simplicitat, en el plaer que donen les formes arrodonides, i també en la incertesa de com han de ser la relació i interacció humana en el post confinament. Tal com ha explicat Paul Cocksedge en diferents mitjans especialitzats "com a dissenyador que treballes amb mides i distàncies, trobo difícil interpretar els dos metres; la manta és una resposta juganera a aquest problema, i funciona com un disseny democràtic que qualsevol persona es pot descarregar i dur a terme". 

Per fer la manta suggereixen un teixit com el feltre (o alguna altra roba que no es desfili) i calen uns 9 metres quadrats de teixit; també necessitareu màquina de cosir, tisores que tallin bé, cinta adhesiva o cola i una cinta mètrica. 

'Here comes the sun'. Manta de Paul Cocksedge

 

Foto: Paul Cocksedge

 

NO T'HO PERDIS: Trucs per cuidar flors i plantes

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.  

 

 

 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Share the story
Últimes notícies
    Advertising