Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La manta per fer pícnic i socialitzar a dos metres de distància

El dissenyador britànic Paul Cocksedge comparteix el projecte de codi obert

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Els treballs manuals ens han acompanyat en diferents moments de l'estada a casa en temps de crisi sanitària i ens hem servit de tutorials i també de projectes de codi obert per fer-nos mascaretes, entre d'altres. La darrera proposta que ens arriba –ideal si somnieu en la fase 1 de l'escalada a Barcelona– és la manta per fer pícnic de Paul Cocksedge Studio, concebuda per mantenir la distància social reglamentària i gaudir d'un àpat l'aire lliure amb amics i família. 

El projecte s'anomena 'Here comes the sun' i és una reinterpretació de la clàssica manta que els britànics despleguen als parcs quan van a fer el 'brunch' o pícnic del diumenge. El disseny està basat en la simplicitat, en el plaer que donen les formes arrodonides, i també en la incertesa de com han de ser la relació i interacció humana en el post confinament. Tal com ha explicat Paul Cocksedge en diferents mitjans especialitzats "com a dissenyador que treballes amb mides i distàncies, trobo difícil interpretar els dos metres; la manta és una resposta juganera a aquest problema, i funciona com un disseny democràtic que qualsevol persona es pot descarregar i dur a terme". 

Per fer la manta suggereixen un teixit com el feltre (o alguna altra roba que no es desfili) i calen uns 9 metres quadrats de teixit; també necessitareu màquina de cosir, tisores que tallin bé, cinta adhesiva o cola i una cinta mètrica. 

'Here comes the sun'. Manta de Paul Cocksedge
Foto: Paul Cocksedge

NO T'HO PERDIS: Trucs per cuidar flors i plantes

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.  


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat