Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Marlowe Bar
© Irene FernándezMarlowe Bar

La millor cocteleria d'Espanya és a Barcelona

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Seguiu la pista d'aquest local que agafa el nom del famós detectiu creat per Raymond Chandler, i descobrireu que el substitut de l'antic i llegendari Gimlet vola ja amb personalitat pròpia dins d'un vedat tan mancant d'autenticitat com és el Born.

I no ho diem només nosaltres, també ho pensen vora un centenar d'experts en cocteleria que van decidir dimarts passat a Valladolid que la millor cocteleria d'Espanya és el Marlowe Bar del carrer Rec, 24.

La setena edició de FIBAR –la fira internacional del cocktail bar– va nominar, junt al guanyador, altres dos locals de referència: Dr Stravinsky de Barcelona –que va guanyar el premi al millor bar en els Coaster Awards 2018 i un dels seus còctels va ser triat entre els millors del món– i el Salmon Guru de Diego Cabrera a Madrid.

Marlowe Bar
Foto: Irene Fernández

"Com a casa"

Hem conversat amb Marc Pinotti, un dels responsables del Marlowe, que no nega la importància del guardó, més que res pel reconeixement de la feina feta. “La gent del sector –diu– i el públic en general se sent al nostre local com a casa, aquest era l'objectiu del projecte. I aquest premi va en aquesta direcció”.

I la següent bona notícia és que podeu tastar les creacions del Marlowe Bar a meitat de preu, ja que forma part de la selecció de locals de la Time Out Box, que ofereix 2x1 a deu de les cocteleries més top de Barcelona. Ah, el finalista Dr Stravinsky també forma part de la selecció.

NO T'HO PERDIS: aconsegueix la teva Time Out Box

Últimes notícies

    Publicitat