Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Xocolata calenta i melindros
Foto: Shutterstock

La Rambla de Barcelona ofereix xocolata desfeta gratis (només per un dia)

Amics de la Rambla també regalarà fermalls nadalencs per promocionar les parades de flors del passeig

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Hi ha moltes coses que podeu fer per començar a omplir-vos d'esperit nadalenc sense sortir de Barcelona, i una d'elles és anar a prendre una bona xocolata calenta. Aquest divendres 15 de desembre, si passeu per l'exterior del Palau de la Virreina, ho podreu fer completament gratis.

Els Amics de la Rambla han organitzat diverses activitats gratuïtes per convidar a tothom a celebrar Nadal al passeig. Per inaugurar les festivitats, aquest divendres a les 18h, l'entitat celebrarà el seu tradicional concert de Nadal, en el que participaran la Raval's Band i les corals Smilig i Sons de Veus.

Quan el recorregut arribi al Palau de la Virreina a les 18.30 h, començarà la xocolatada popular que han preparat en col·laboració amb Xocolates Jolonch, el Cafè de l'Òpera, el Mercat de la Boqueria, Torrons Vicens i Carrefour Market Rambla.

Fermalls de Nadal gratis

Per promocionar les parades de flors de La Rambla i defensar l'activitat de la venda de flors al passeig, el dissabte 16 de desembre, Amics de la Rambla, el Gremi de Floristes i el Mercat de la Boqueria regalaran fermalls nadalencs. Per aconseguir-ne un, només haureu de presentar un tiquet de compra de les parades de flors de la Rambla o del Mercat de la Boqueria.

NO T'HO PERDIS: Aquest pessebre d'estil napolità es podrà visitar gratis a Barcelona per Nadal

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat