Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Visió de l'interior de la nau de la Sagrada Família
Foto: Pep DaudeVisi� de l'interior de la nau.

La Sagrada Família sorteja 800 entrades pel seu concert de Setmana Santa

Per celebrar la Setmana Santa, el temple de Gaudí ofereix activitats i un sorteig especial pel seu tradicional concert

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Sagrada Família comença les celebracions de Setmana Santa regalant 800 entrades pel seu tradicional concert del 2 d’abril. A més, el famós temple d’Antoni Gaudí també prepara altres activitats per viure aquest temps litúrgic amb la ciutadania, com un taller familiar de palmes i la Missa de Rams. 

Amb la voluntat d’apropar la Basílica al públic local, el dia 2 d’abril a les 18 h la Sagrada Família obrirà les portes a aquelles persones que desitgin gaudir del concert de Setmana Santa. En aquesta ocasió l’Orquestra Simfònica del Vallès, amb més de 35 músics, i el Cor de Cambra de Granollers oferiran la Missa de Rèquiem de Wolfgang Amadeus Mozart.

Aquelles persones que vulguin assistir-hi podran participar en un sorteig que el temple de Gaudí posarà a la disposició del públic entre el dia 17 de març a les 10 h i el 24 de març a les 10 h en aquest enllaç. Entre tots els inscrits es repartiran 800 entrades d’aquest tradicional concert, que també es podrà seguir per ‘streaming’. 

Entre les altres activitats amb què la Sagrada Família vol celebrar la Setmana Santa hi ha el taller familiar de palmes, adreçat a infants de 6 a 12 anys. En aquesta activitat, els nens i nenes faran una visita especial a la façana de la Passió, un joc de descoberta i, posteriorment, dissenyaran la seva pròpia palma. 

I, finalment, el diumenge 10 d’abril a partir de les 12 h es farà la celebració de Diumenge de Rams. Aquest acte consistirà en la benedicció de rams i palmes i l’eucaristia del Diumenge de la Passió del Senyor, oficiada pel bisbe Sergi Gordo. Mentre que la benedicció, que tindrà lloc a les 12.15, estarà oberta a tota la ciutadania des de la plaça de la Sagrada Família, l’eucaristia posterior serà a l’interior del Temple i requerirà una entrada per assistir-hi.

Últimes notícies

    Publicitat