Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Visió de l'interior de la nau de la Sagrada Família
Foto: Pep DaudeVisi� de l'interior de la nau.

La Sagrada Família sorteja 300 entrades pel seu concert de Setmana Santa

Per celebrar la Setmana Santa, el temple de Gaudí ofereix activitats i un sorteig especial pel seu tradicional concert

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Sagrada Família comença les celebracions de Setmana Santa regalant 300 entrades pel concert del diumenge 26 de març. A més, el famós temple d’Antoni Gaudí també prepara altres activitats, com un taller familiar de palmes i la Missa de Rams. 

Amb la voluntat d’apropar la Basílica al públic local, el dia 26 de març a les 11  h la Sagrada Família obrirà les portes a aquelles persones que desitgin gaudir del concert de Setmana Santa. En aquesta ocasió l’Orfeó Donostiarra interpretarà obres de Händel, Verdi i Mahler, entre altres, i també alguna peça en euskera, com l''Ave Maria' del compositor Tomás Garbizu.

Per assistir-hi s'ha de participar en un sorteig que el temple de Gaudí posarà a la disposició del públic entre els dies 14 de març a les 10 h i el 20 de març a les 10 h en aquest enllaç. Entre tots els inscrits es repartiran 300 entrades d’aquest tradicional concert.

Altres activitats amb què la Sagrada Família vol celebrar la Setmana Santa són el taller d'ous de xocolata adreçat a nens i nenes entre 5 i 11 anys. L’activitat comença amb una visita guiada, segueix amb un joc a la façana de la Passió i acaba amb un taller de decoració d’ous de xocolata.

A més, el 3, 4 i 5 d’abril al vespre, la façana de la Passió es tornarà a il·luminar amb el relat de la passió i mort de Jesucrist, una locució musicada amb textos d'Antoni Vadell i Ferrer.

NO T'HO PERDIS: Els millors plans gratis de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat