Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lidl i Agatha Ruiz de la Prada llancen una línia de màscares solidàries

Un euro de la venda de les mascaretes anirà a Save the Children

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Les mascaretes es perfilen com un complement més del nostre dia a dia, ens les podem fabricar a casa, portar dissenys originals, també n'hi ha per a nens i fins i tot els supermercats les venen. En aquest sentit, Lidl i la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada s'han unit per llançar una línia de mascaretes solidàries.

El 2 de juliol es posaran a la venda 500.000 mascaretes a les més de 600 botigues de Lidl a Espanya en packs de dues unitats per 3,99 euros. Un euro de la venda de cada pack anirà al projecte 'Al teu costat', desenvolupat per Save the Children per ajudar les famílies més vulnerables i afectades per l'actual situació.

Els dissenys de les màscares són molt representatius de l'univers Agatha Ruiz de la Prada i estan plens de color.

Les mascaretes s'han confeccionat a la Unió Europea per part d'una companyia tèxtil espanyola, amb materials homologats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, certificació d'acord amb la normativa UNE 0065/2020 i eficàcia de filtració bacteriana superior a l'90%.

 

NO T'HO PERDIS: Iniciatives solidàries a Barcelona per afrontar la situació actual.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat