Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Més de 10 museus, galeries i showrooms del Poblenou obren gratis aquest cap de setmana

La tercera edició de l'AR-DE arriba del 14 al 16 d'octubre... en alguns casos amb cervesa inclosa!

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Si tenies algun museu del Poblenou pendent, aquesta és la teva. I si no, també! Del 14 al 16 d'octubre obriran gratis fins a 11 galeries, museus i showrooms del Poblenou, dins de la tercera edició de l'AR-DE, un circuit organitzat pel Poblenou Urban District. Us hi trobareu des d'art i disseny fins a mobiliari, passant per editorial i fotografia.

Per posar-vos-ho fàcil, han creat l'App AR-DE, disponible per a Android i IOS, que incorpora un llistat dels espais que participen en aquest circuit d’art i disseny, amb el títol de l’exposició que presenta cadascun, adreça i horaris. A més, també incorpora un mapa interactiu per consultar i ubicar cadascun d’aquests espais participants. Són els següents:

Bd Barcelona Designpioner pel que fa a disseny, presentarà les novetats del 2022 amb les noves col·leccions de Jaime Hayon i Oscar Tusquets. 

Data i horari: divendres de 15 a 19 h i dissabte de 10 a 14 h i de 14.30 a 19 h.

Chez Xefo: la galeria compta amb l’exposició “Naturalesa Brutal” de l’artista Manuel Pijoan. Una exposició on s’il·lustren una sèrie d’aspectes del món natural com a aspectes brutals de la natura i la brutalitat que nosaltres hi exercim.

Data i horari: 14 i 15 d'octubre de 17 a 21 h.

Disseny Hub BarcelonaEntre les activitats que es durant a terme destaca l’estrena de ‘Enric Majoral. La joia expandida’, la nova exposició temporal sobre joieria dedicada a Enric Majoral. 

Data i horari: 14, 15 i 16 d'octubre de 10 a 20 h.

L&B galleryPel circuit AR-DE té programada l’exposició "Somni Atemporal" de Joan Ill. La seva obra implica una revisió reflexiva del concepte de pintura que posa en qüestió els seus límits alhora que indaga i aprofundeix en les seves intrínseques possibilitats desvetllant-ne el costat menys evident.

Data i horari: divendres 14 i dissabte 15 d'11 a 14 h i de 16 h a 19 h. A les 12 h del dissabte hi haurà una visita guiada acompanyada d'una copa de vi o cervesa. Diumenge 16 estarà obert d'11 h a 14 h.

La PlataformaLa Plataforma obre les portes dins del circuit AR-DE amb “Block", l’exposició individual de l’artista multidisciplinar Sasha Sime. Les obres de Sasha combinen la puresa de les tradicions del minimalisme i la sensualitat de l’expressionisme abstracte, que es manifesta subtilment en textures i detalls.

Data i horari: divendres de 10 h a 14 h i de 15 h a 19h. Dissabte d'11 h a 14 h i de 16 h a 19 h. Diumenge d'11 a 14 h.

Moryarty – Posters & MarcsBotiga de làmines vintage i marcs amb una selecció de més de 1500 pòsters: fotografia, botànica, publicitat antiga, art clàssic, pintures orientals, entre d’altres. 

Data i horari: de divendres a diumenge d’11 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Museu Can Framis: El Museu Can Framis ens proposa submergir-nos per una banda amb l’exposició Permanent "Monòleg, Diàleg i Concepte", una nova mirada a les col·leccions de pintura de la Fundació Vila Casas, amb obres d’artistes de vàlua com són Antoni Clavé, Amèlia Riera, Niebla, Vilató, Jo Milne, Jordi Fulla, Mar Arza, Mario Pasqualotto o Sabine Finkenauer. D’altra banda, ens presenten l'exposició temporal “Ella, una i altra vegada” d’Eugènia Balcells. 

Data i horari: divendres 14 i dissabte 15 d'11 a 18 h i diumenge 16 d'11 a 14 h.

Noack RoomShowroom especialitzat en mobiliari i objectes de decoració vintage de disseny i origen exclusivament escandinaus, principalment dels anys 40-70. Al showroom de Noak Room hi conviuen peces de dissenyadors tan reconeguts com Ilmari Tapiovaara, Hans Wegner, Bruno Mathsson, Arne Jacobsen i d’altres d’origen més anònim, però no menys interessants i atractives.

Data i horari: divendres i dissabte, de 10.30 a 14 h i 17 a 20 h.

Piramidón, Centre d’Art ContemporaniEspai híbrid entre fàbrica de creació i galeria d'art que fusiona l'àmbit de producció artística amb l´àmbit de difusió, exhibició i venda d'obres d'art. En aquesta ocasió, tenen una exposició col·lectiva i l'exposició “Repetició a Repetició” de l’artista Pol Pintó.

Data i horari: divendres de 10 a 19 h i dissabte d'11 h a 14 h.

Unusual* Concept StoreConcept store amb productes originals per al públic més Unusual. Local inclassificable i original on es troben sabates, mobles, il·lustracions, revistes i altres peces de disseny úniques. A més del seu espai habitual, ens convida a una copa amb bon ambient i música a la terrassa tropical.

Data i horari: divendres 14 i dissabte 15 d’11 a 20 h i diumenge 16 d’11 a 14 h.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat