Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Marató de Piano Maria Canals
Foto: Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça ReialMarató de Piano Maria Canals

Més de 120 pianistes de Barcelona oferiran concerts gratis a la Plaça Reial (només durant un dia)

L'esdeveniment forma part de les activitats prèvies al 69è Concurs Internacional de Música Maria Canals

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Poc accessible, per a gent gran i, inclús, avorrida; aquests són alguns dels prejudicis que la música clàssica arrossega des de fa dècades. Cada cop són més les institucions, associacions i músics que volen desmentir aquests tòpics i acostar la música clàssica, l'òpera i altres modalitats, a un públic més jove i demostrar que són aptes per a tothom. El Gran Teatre del Liceu ha posat en marxa la iniciativa 'Liceu Under 35', on els menors de 30 anys poden gaudir d'un dels espectacles de la seva cartellera per 20 euros i ara, la Plaça Reial acollirà diversos concerts gratis i de lliure accés amb més d'un centenar de músics de la ciutat per acostar la música clàssica a la ciutadania. 

Marató de Piano Maria Canals
Foto: Marató de Piano Maria Canals

Aquest 8 de març, la Plaça Reial es convertirà en l'escenari per les actuacions que oferiran més de 120 pianistes del conservatori Municipal de Barcelona, el Conservatori Superior del Liceu i el Conservatori Municipal de Badalona. L'esdeveniment començarà a les 12 del migdia amb els Hits d'Òpera des dels balcons de la fundació Setba, acompanyats pels cors infantils, i la música no s'aturarà fins a les 20.30 h amb l'actuació del Cor Smiling de l'Escola de Músics.

Aquesta serà la programació completa per horaris:

De 12 h a 13 h: Recital d’òpera, Beatriz Jiménez i Beñat Egiarte al piano Josep Buforn i amb la participació dels alumnes de primaria de l’escola Italiana de Barcelona

De 13 h a 15 h: Recital del Conservatori Municipal de Barcelona 

De 16.45 h a 18 h: Recital del Conservatori de Badalona

De 18 h a 19 h: Recital del Conservatori Professional del Liceu

De 19.30 h a 20.30 h: Cor Smiling de l'Escola de Músics

L'esdeveniment està organitzat per la Fundació Maria Canals i l'Associació d'Amics i Comerciants de la Plaça Reial i forma part de les activitats prèvies al 69è Concurs Internacional de Música Maria Canals. El concurs començarà el 10 de març amb les proves eliminatòries i la semifinal al Petit Palau, i acabarà el 20 de març amb la Gran Final, que tindrà lloc a la Sala de Concerts del Palau.

NO T'HO PERDIS: Activitats i festes per al Dia de les Dones a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat