Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Corgi Cafe
Foto: Corgi Cafe

Novetat canina: obre a Barcelona el primer 'corgi cafè' de l'Estat

Es tracta d'un espai dedicat a la raça favorita d'Isabel II que també admet qualsevol classe de gossos

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Tot va començar a Londres. Amb motiu del jubileu de la desapareguda reina Isabel II, el seu últim gran homenatge, va obrir a la capital britànica una curiosa cafeteria dedicada a la raça de gossos corgi, la favorita de la reina. Aquest fenomen ja no és aïllat i acaba d'arribar a Barcelona.

Al barri de Gràcia, esclar, ha obert fa un parell mesos el primer 'corgi cafè' de l'estat, un local preparat per a l'entrada de gossos i on els corgi són més que benvinguts. Amb una carta especialitzada en 'brunches' i cafè, des de la seva obertura ha causat sensació a xarxes, cridant l'atenció dels seguidors d'aquesta raça i dels amants dels gossos en general.

Per no defraudar als fans, el local compta amb una mascota resident, evidentment un corgi. S'anomena Juice i sempre para pel local disposat a posar davant la càmera. Amb una mica de sort, hi trobareu també altres propietaris de corgis que converteixen l'establiment en un lloc de socialització humana i de gossos.

View this post on Instagram

A post shared by CORGI CAFE (@corgicafe_bcn)

La resta de races canines també són benvingudes tot i que es demana que la convivència sigui pacífica i l'ambient no acabi transformat en un pipicà. El Corgi cafè se suma a altres 'dogs cafè' com el que va obrir a Barcelona en 2019 adreçat al huskys. I si sou més d'altres mascotes, podeu visitar l'Espai de Gats, també a Gràcia, evidentment.

Corgi Cafe
Foto: Corgi Cafe

NO T'HO PERDIS: bars i restaurant de Barcelona per anar amb gossos

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat