Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre el club marítim més gran de Catalunya

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Recordeu l'obertura a bombo i plateret del Café del Mar al Fòrum? També recordareu que va acabar com el rosari de l'aurora, amb plets entre els socis i els gestors i demandes per pillatge i saqueig. Bé, doncs l'espectacular club –a l'edifici de capitania del Port Fòrum– acaba de reobrir com a Go Beach Club, i amb l'ambició d'esdevenir el club marítim de referència de Catalunya.

I tenen trumfos a la màniga per aconseguir-ho. La propietat ha invertit 3,5 milions d'euros per adaptar el recinte i convertir un edifici d'oficines en un espectacular complex d'oci. Són 4.000 m2 al costat del mar, dividits en quatre plantes i que, segons la propietat, «proposa un concepte d'oci marítim únic que fusiona bona cocteleria, gastronomia, sessions de musica i una exclusiva piscina per gaudir d'un dia complet al costat del mar». El local obrirà de dimecres a diumenge durant l'estiu i qualsevol dia per a esdeveniments privats.

Go Beach Club
A Go Beach Club hi haurà festes pròpies de dijous a dissabte
FOTO: Go Beach Club

L'edifici principal va ser finalista dels premis FAD d'arquitectura i Mies Van der Rohe 2005, i té una zona d'escenari i piscina amb capacitat per a 1500 persones, un club nocturn que estarà obert tot l'any, així com un restaurant i una terrassa al capdamunt.

Festes n'hi haurà per donar i vendre: n'hi haurà de producció pròpia de dijous a divendres, i a partir del 30 de juny s'hi celebrarà una festa dominical LGTB anomenada La Piscini, i Matinée hi celebrarà sis festes del circuit Festival. Un altre valor afegit del club són les sessions de dissabte a a partir de les 18 h anomenades Xáxara, en què Fran López , amb estrella Michelin a Villa Retiro i Xerta, oferirà copes i tapes.

Go Beach Club
El tancament de les discoteques del Front Marítim no afecta aquest local
FOTO: Go Beach Club

Rere aquest nou club hi ha l'empresa Limber 1968, constructora d'aquest espai, i que ja participava en la gestió de Café del Mar. Triomfarà aquesta espectacular aposta d'oci nocturn d'alta volada? Juga a favor seu el fet que l'Ajuntament no renovi la concessió de totes les discoteques del front marítim barceloní. Quelcom que no afecta Go Beach Club, que es troba dins el terme municipal de Sant Adrià del Besós.


NO T'HO PERDIS: els millors bars de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat