Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vacuna COVID-19
Foto: ShutterstockVacuna COVID-19

Restriccions a Catalunya: què es pot fer i què no?

Les mesures anticovid vigents ara mateix al nostre país

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A partir d'aquest divendres s'acaben les mesures que hi havia vigents a Catalunya fins el dia d'avui

Actualment, estaven prohibides les trobades de més de 10 persones i també s’havia implementat la reducció d’aforaments al 50% en bars i restaurants, així com l’aforament del 70% en comerços, equipaments esportius i institucions culturals. El toc de queda, que havia estat vigent durant les festes de Nadal, ja es va suprimir la setmana passada, però encara es mantenia el límit d'obertura fins a les 00.30 hores a les activitats culturals i la restauració, que ara s’ha eliminat definitivament.

Així mateix, es recomana el teletreball sempre que sigui possible. A més, la mascareta torna a ser obligatòria a l'aire lliure, tal com va informar Pedro Sánchez

Altres restriccions vigents a Catalunya són:

  • A banda del certificat Covid, continuen vigents la prohibició de menjar i beure al carrer entre la una i les sis del matí, així com vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les deu de la nit i les sis.
  • A més, segueix sent obligatori l'ús de la mascareta a tots els espais interiors, excepte en el moment de menjar o beure, i als espais exteriors si no es pot mantenir la distància de seguretat
Deporte en pareja
Foto: Istockphoto

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  

Últimes notícies

    Publicitat