Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Discoteques
Foto: shutterstock

Què preparen les discoteques per la reobertura de l'oci nocturn a Barcelona?

Tot el que has de saber sobre la reobertura de l’oci nocturn a la ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després de mesos preguntant-nos quan tornarà a obrir l'oci nocturn a Barcelona, per fi podem respirar. Ens morim de ganes de moure el cos a la pista de ball i ja queda poc perquè arribi l'11 de febrer, el dia a partir del qual les discoteques podran reobrir sense límits d’aforament ni certificat Covid. Ara només fa falta pensar quin modelet et posaràs i sortir a donar guerra! Ah, i escollir on passaràs la nit de la reobertura. Aquí t'expliquem què han preparat les discoteques de Barcelona. 

Apolo/Nitsa

La Sala Apolo reobre la mitjanit de dijous a divendres amb Milkshake, una sessió dedicada a temes pop, dance i rock. Tot això, com sempre, amb Bulma Beat i Mr. Majestyk. Divendres, la cantant i DJ Nina Kraviz juntament amb Mad Miran i Aïsha Devi DJ donaran el tret de sortida a la reobertura de l’oci nocturn a l’Apolo.

View this post on Instagram

A post shared by Sala Apolo (@sala_apolo)

Razzmatazz

La Sala Razzmatazz reobrirà dijous a la nit i ho farà amb la festa Mandanga. A la Sala 1 trobarem la discjòquei barcelonina Siria DJ, Mr. George Costanza i DJ Setaquehabla, amb sessions que compaginen hits, reggaeton, pop, 80s, 90s i electrònica.

Sidecar

Sidecar reobrirà el dia 11 amb la sessió Dance to the Underground, a càrrec dels DJ Clara Rigby i Monraker per gaudir de l’indie, el pop i el rock. Diumenge el mateix espai també acollirà la sessió Furiaqueer, una festa que acull diferents disciplines artístiques, amb DJ, música en directe o cabaret, entre d’altres.

Upload

La Sala Upload també ha confirmat que reobrirà el dia 11 de febrer. L’endemà, dissabte 12 de febrer, acolliran el Fiestoner amb Zarza, Fuzz Forward i Matote.

Laut

Laut obre per primera vegada aquest 2022 el dia 11 de febrer per compartir nits de ball i electrònica. Ho faran amb Lucient, un DJ que tenen en residència i que va obrir la pista de ball l’octubre de l’any passat, després d’un any i mig de tancament. Estarà acompanyat per Neska, que debutarà al club. 

View this post on Instagram

A post shared by LAUT (@lautbarcelona)

Marula

A Marula Cafè reobren el dia 11 de febrer. A les 22 h, concert de Balkumbia, un grup que neix a Barcelona com un espai d’intercanvi entre músics de diferents cultures i estils i, després, torna la festa amb The Neighbour i Miguelito Superstar, a partir de mitjanit.

Moog

El 10 de febrer obren les portes d’aquest local a partir de mitjanit amb Rubén Seoane i també la música de Dj Purpur a la Sala 2.

Luz de Gas

Divendres 11 de febrer a la 01 h Luz de Gas torna a obrir les portes amb Big Mouthers i les seves versions van des de clàssics del Rock fins a èxits més actuals del Pop. L’endemà dissabte 12 et porten als anys 70 amb Disco Inferno, una formació musical concebuda per homenatjar la Disco Music.

View this post on Instagram

A post shared by Luz de Gas (@luzdegasbcn)

Shôko

A Shôko, el 10 de febrer i com cada dijous, faran la festa ‘Puro perreo’, des de les 23.59 fins les 5 h. L’entrada anticipada amb una consumició val 15 € i amb dues, 20 €. El dia 11 de febrer faran la festa Black Dragon, de 23.59 h a 5 h, amb DJ Gamezer i DJ Paris.

Pacha

‘La Juerga’ començarà dijous 10 de febrer i durarà fins ben entrada la matinada de divendres a Pacha: fins a les 5 h sonaran hits de hip-hop i reggaeton, amb el DJ Marcel BS i els DJs residents Alberto Herrera i Marshal Night. A més, com cada divendres, la festa Moulaga farà ballar a tots els assistents de 23:45 - 06:00 amb afrobeat, R&B, reggaeton i hip hop. Les entrades són a partir de 15 €.

Opium Mar

El club ha canviat els horaris a partir de l’11 de febrer, i obriran de dilluns a dijous, de 20 a 5 h, divendres de 20 a 6 h, dissabtes de 13 a 6 h i diumenges de 13 a 5 h. A més, ja han anunciat que del 3 al 5 de març tornaran a fer la Springfest, que l’any passat es van veure obligats a cancel·lar.

Wolf Barcelona

Els dijous universitaris també tornaran a Wolf Barcelona. La festa Wolfeo En aquesta arribarà amb una sessió especial de benvinguda per la reobertura de l’oci nocturn amb reggaeton i altres èxits amb Mars by Midnight.

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat