Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Semàfor Mortadelo y Filemón
Foto: Time Out

Sant Antoni reclama el semàfor de Mortadel·lo

Diverses associacions reivindiquen un espai per ubicar l'homenatge als personatges més famosos d'Ibáñez

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Va néixer com una iniciativa independent a la qual l'Ajuntament va donar una ràpida resposta positiva. I ara que ja sabem que Barcelona tindrà un semàfor en homenatge a 'Mortadel·lo i Filemó' només falta decidir la seva ubicació.

Igual que passa a Màlaga amb el semàfor dedicat a Chiquito de la Calzada, es preveu que la instal·lació es transformi en un punt d'interès per aficionats i curiosos, per això algunes associacions reclamen ja ubicacions concretes.

Els primers a pronunciar-se han estat els responsables de l'associació de comerciants Som Sant Antoni, segons informa Betevé, que han fet la petició al districte perquè el semàfor s'ubiqui al carrer del Comte d'Urgell amb el de Tamarit, punt proper al Mercat de Sant Antoni on cada diumenge té lloc el tradicional intercanvi de cromos.

L'associació que agrupa els venedors del mercat dominical també se suma a la iniciativa, ja que es tracta d'un dels punt més emblemàtic de la ciutat pel que fa a la venda de còmics.

Alternatives per a la ubicació

Hi ha altres possibles llocs on es podria ubicar el semàfor. Per exemple, prop de l'antiga Editorial Bruguera des d'on es van editar els còmics. També s'ha comentat la possibilitat d'ubicar-lo en la rodalia de la Biblioteca Garcia Márquez, que té una planta en homenatge al dibuixant Ibáñez, que va morir juliol passat.

NO T'HO PERDIS: els 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat