Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Si ets barceloní ara tens un 50% en els monuments modernistes de la ciutat

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Sí, nosaltres també seguim en 'shock' amb la notícia. La Ruta del Modernisme i l'Ajuntament de Barcelona impulsen, des de l'1 de juliol fins al 15 de setembre, una súper oferta que ens ha agradat més que veure per primer cop una obra de Gaudí. 'Estiueja al teu Modernisme' és d'aquelles bones notícies enmig de l'estiu que, tot i ja porta vuit edicions, la seguim celebrant com si fos el primer cop. Enguany arriba amb més edificis, rutes i noves activitats per a tots els públics.

27 monuments a meitat de preu

No t'enganyis, tot i habitar i trepitjar Barcelona cada dia, segur que ets (com la gran majoria) dels que no has vist ni una quarta part de tot el patrimoni modernista que té la ciutat. Campanyes com aquestes volen posar remei a aquest sacrilegi i facilitar els descomptes a tots els ciutadans i residents a la ciutat. Ens sembla just i una gran idea per veure per primer cop (o per sisè) joies com la Pedrera, la Casa Amatller o la Fundació Antoni Tàpies. A més en aquesta edició s'han efegit noves ofertes en rutes com la Burguesa o la de la Barcelona Somiada.

Recinto modernista de Sant Pau
Recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau
©Wikimedia

Fàcil, ràpid i accessible. Subscriu-te gratuïtament a la campanya entrant al web i registrant el teu nom i adreça de correu electrònic. En qüestió de segons rebràs un correu amb els 27 vals de descompte. Aquest estiu no hi ha excuses, visites familiars inesperades ni vacances planejades que puguin impedir-te gaudir d'aquests descomptes únics fins al 15 de setembre.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat