Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sala d'Actes de l'Institut Milà i Fontanals
Foto: Milà i FontanalsSala d'Actes de l'Institut Milà i Fontanals

S'inaugura una nova sala polivalent a Barcelona (amb espectacles gratuïts)

L'espai portarà el nom de Milaway Raval i està ubicada molt prop d'altres equipaments culturals del Raval

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

L'inici de temporada està sent prolífic en el que respecta a obertures de sales. Àlex Rigola i Irene Vicente han obert a Sants l'Heartbreak Hotel i a Gràcia estan a punt de reobrir els Texas com un espai multidisciplinari de cinema i teatre. Ara, una nova sala aixeca el teló al cor del Raval.

Es tracta d'un espai que respon a la voluntat d'obrir espais culturals de proximitats als barris. Serà una sala de programació, creació i formació situada a la plaça de Josep Maria Folch i Torres, on cultura i educació seran els eixos principals.

Creada a partir de la sala d'actes de l'Institut Milà i Fontanals, l'espai s'ha renovat i adequat durant l'últim any dins el Pla de Barris. Batejada com Sala Milaway Raval, el seu nom va ser escollit pels alumnes del centre com la fusió entre els conceptes 'Milà' i 'Broadway'.

El nou espai s'incorpora des de demà dijous, quan està previst que s'inauguri, a programes com el Barcelona Districte Cultural, oferint sessions de teatre i música gratuïts per a tota la ciutadania. També s'hi continuaran fent actes de l'institut i funcionarà com un espai d'ús comunitari.

Entre les primeres actuacions previstes s'espera el concert de Los Aurora (28/10, 18 h), la sessió doble de dansa (ÍOR) + CONTINUUM (25/11, 18 h) i l’obra teatral Cadires (02/12, 18 h).

NO T'HO PERDIS: les millors estrenes de teatre

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat