Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Obama, Spielgberg y Springsteen
The PalaceObama, Spielgberg y Springsteen

Springsteen, Obama i Spielberg sopen al restaurant d'un dels xefs del Time To Eat Fest

Van gaudir d'un gran banquet de mitjanit en un restaurant de Rafa Zafra a Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Avui és el dia: Bruce Springsteen obre la seva gira europea amb dos concerts a Barcelona. I, encara que sembli mentida, els que ens hem quedat sense entrades també ens podem sumar a l'expectació i gaudir de la visita de The Boss a la nostra ciutat. Podem, per exemple, visitar l'exposició gratis de fotografies del primer concert de Springsteen a la ciutat, el 1981 i, a més, podem fer el que més ens agrada: xafardejar.

La visita de Bruce Springsteen ja ens ha donat informació interessant que val la pena comentar. I és que la nit passada, The Boss, l'expresident dels Estats Units, Barak Obama i el cineasta Steven Spielberg van sopar, juntament amb les seves parelles, en un exclusiu i conegut restaurant de Barcelona. És el restaurant Amar Barcelona de l'Hotel El Palace Barcelona (Gran Via amb Roger de Llúria), una aventura conjunta de Rafa Zafra i els seus socis Anna Gotanegra i Ricardo Acquista, que va obrir l'any passat i ha esdevingut un espai de referència per a la gastronomia de la ciutat.

Rafa Zafra,un dels continuadors de la filosofia d'El Bulli, també és impulsor dels restaurants Estimar i Per feina. Precisament amb aquest últim participarà al Time To Eat Fest, el festival gastronòmic que organitza Time Out el cap de setmana del 20 i 21 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Els assistents podran tastar les 'Mandonguilles IGP Vedella dels Pirineus Catalans amb trompetes de la mort', el plat que Zafra ha ideat especialment per aquest festival. 

Rafa Zafra
Time OutRafa Zafra

Però tornem al sopar luxós de Springsteen, Obama i Spielberg. Els comensals van arribar al restaurant enmig d'un fort operatiu de seguretat, a mitjanit. Per garantir al màxim la privacitat de la trobada, el grup va arribar en diferents vehicles i els Mossos i la Guàrdia Urbana van participar en dispositiu instal·lat al costat del restaurant, que va prolongar el seu horari de cuina. A les dues de la matinada encara seguien dins del restaurant, gaudint del seu festí nocturn. 

Avui han continuat el seu 'tour' per la ciutat i l'han començat pel Moco Museum, al barri de Born. Altra vegada acompanyats de les parelles Springsteen i Spielberg, han pogut recórrer tot el museu en una visita privada on han pogut descobrir la col·lecció d'obres. Tot seguit han anat a dinar al restaurant Terrassa Martínez per agafar forces pel concert d'aquesta nit.

Moco Museum
Foto: Moco Museum

NO T'HO PERDIS: Time to Eat Fest 2023

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat