Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Experience Barcelona, el festival Instagram i Time Out Barcelona
Time Out Barcelona

Time Out Barcelona i Instagram celebren el festival dels negocis locals

El 4 de febrer cedirem el nostre compte d'Instagram a botigues, llibreries i cocteleries de la ciutat per conèixer-los millor i donar-los el nostre suport

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Els petits negocis de la ciutat estan vivint moments molt difícils, i per això estem decidits a ajudar-los. Dins de la nostra campanya Love Local, celebrarem un festival en el qual alguns d'aquests comerços, des de pastisseries fins a tallers, així com dissenyadores de joies, ens aproparan per un moment el treball, l'esforç i els seus coneixements, allò que els han convertit en llocs únics de Barcelona.

Per a això, ens hem aliat amb Instagram, i el dijous 4 de febrer seran els propietaris i treballadors d'aquests negocis els que prendran el comandament del nostre compte d'IG. Des de recomanacions de còmics fins com preparar un còctel espectacular o com es dissenyen les ungles de la Rosalia, en només un dia podreu descobrir tot això i molt més!

A més, aquest mateix dia començarà un sorteig en el qual podreu guanyar un regal de cadascun dels locals que participen en el festival (una plaça al taller que més us vingui de gust, un estoig de vins, una joia de disseny, una nit de còctels, 100 euros en dolços...). Estigueu atents perquè el dia 11 anunciarem als guanyadors!

I, és clar, en aquest festival tan especial –que ja s'ha celebrat a ciutats com Madrid, Londres i Nova York– participaran d'algunes de les nostres botigues, bars i restaurants favorits de la ciutat:

Dijous 4 de febrer

10 h: Nomad Coffee Lab & Shop

11 h: Cookies Demasiè

12 h: Aina Barcelona

13 h: Norma Comics

14 h: Dvine Nails

15 h: Vila Viniteca

16 h: Duduà

17 h: Paradiso

No t'ho perdis: 15 motius per estimar Barcelona ara més que mai

Llegeix l'especial gastronòmic de Time Out, amb els millors bars i restaurants de Barcelona que has de tastar aquest 2021

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat