Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Recomanats Time Out Barcelona 2024
Sergi ManejaRecomanats Time Out Barcelona 2024

Time Out Barcelona reparteix amor per tota la ciutat!

700 establiments barcelonins llueixen una distinció física i digital per mostrar que són els favorits de Time Out per aquest 2024

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Fer les coses bé no passa desapercebut. Almenys per a Time Out Barcelona, que ha volgut distingir els establiments de la ciutat que considera imprescindibles per al 2024: aquells que no deceben mai. Hi ha 500 restaurants repartits pels deu districtes i també 200 botigues, espais culturals, com ara teatres o museus, i altres locals que contribueixen a fer Barcelona un lloc fantàstic per viure-hi.

Aquesta distinció, que podreu veure físicament en forma d'adhesiu en les portes d'entrada o en format digital a les webs i xarxes dels establiments, té dues finalitats: d'una banda, encoratjar qui hi ha darrere del negoci a continuar fent tan bona feina, i de l'altra, animar els barcelonins i barcelonines a visitar-lo per gaudir-ne. Nosaltres ja ho hem fet, així que sabem que no us fallaran!

Com dèiem hi ha 500 restaurants i bars, dels quals n'hem triat 50 que són els 'top of the top'! Aquests els reconeixeu perquè lluiran un placa que diu, ehem, 'Sou l'hòstia!', perquè som així quan ens emocionem.

Recomanats Time Out Barcelona 2024
Sergi ManejaRecomanats Time Out Barcelona 2024

I per posar-vos-ho més fàcil, us hem recollit tots aquests llocs que us recomanem en un Google Maps. Així, sempre que busqueu un restaurant o un bar per fer un mos, o una botiga per firar el que necessiteu, sabreu on aniríem nosaltres. De res!

Aquí teniu l'enllaç de Google Maps per descarregar-vos la llista de restaurants i bars recomanats al mòbil. I aquí l'enllaç de Google Maps per descarregar-vos la llista de botigues i establiments culturals que més ens agraden d'aquest 2024.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants i bars de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

 

Últimes notícies

    Publicitat