Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna a obrir-se al bany el llac de la Creueta del Coll

Després de dos anys tancat el llac obre les seves portes al juliol

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Tenim una bona notícia pels barcelonins més calorosos: El llac de la Creueta del Coll torna a obrir les seves portes. Després d’estar tancat durant dos estius, al juliol podrem tornar a gaudir del bany en les seves aigües.

El llac va tancar a l’inici de l’estiu de 2018 a causa de múltiples fugues d’aigua que van inutilitzar l'espai com a zona de bany. L’estiu passat van començar les obres, que van estar dividides en dues fases: l’enderroc i la reconstrucció. Per fi, després de dos llargs estius d’espera, l’Ajuntament de Barcelona ha confirmat la seva obertura.

Es preveu que el llac, situat al parc de la Creueta del Coll al barri de Gràcia, s’obri durant la primera quinzena de juliol, però de moment no hi ha un dia confirmat, ja que encara s'està tramitant el contracte de gestió del servei i s’estan fent les últimes comprovacions del sistema de filtració de l’aigua.

El llac també s'haurà d'enfrontar a les noves restriccions sanitàries, com l’aforament limitat o les distàncies de seguretat, factors als quals tots ens haurem d’acostumar el pròxim estiu.

NO T'HO PERDIS: La Casa Batlló reobre amb visites gratis per als residents a Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat