Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
TMB
Foto: TMB

Torna el bus especial que recorre els llums de Nadal més macos de Barcelona

El Barcelona Christmas Tour planteja una ruta nocturna pels indrets il·luminats de la ciutat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Es tracta d'una de les rutes més entranyables que es poden fer a Nadal, una iniciativa que va ser tot un èxit en edicions passades i que ara torna amb l'objectiu de transformar-se en una tradició de les festes. Per què conformar-nos a veure només les llums des d'enfront del nostre balcó si les podem veure totes?

Per cinquè any consecutiu, el Barcelona Christmas Tour tornarà a rodar per la ciutat. Es tracta d'una ruta en autobús de dos pisos descapotable que recorre els principals carrers i monuments il·luminats de la ciutat. A més, durant el trajecte de 80 minuts un guia explica diferents tradicions nadalenques de la ciutat en català, castellà i anglès.

El servei estarà actiu del 24 de novembre fins al 4 de gener, amb quatre sortides diàries (dues a les 18.30 h i dues a les 20.30 h) de dilluns a diumenge. Ja es poden adquirir les entrades a través dels portals www.holabarcelona.com i tickets.visitbarcelona.com

TMB
Foto: TMB

Quin recorregut realitza el Barcelona Christmas Tour?

L'any passat, 6.000 persones van poder gaudir d'una ruta que passa per monuments i punts emblemàtics il·luminats com la Casa Batlló, la Pedrera, el passeig de Gràcia, el Recinte Modernista Sant Pau, la Sagrada Família, el passeig de Sant Joan, l'Arc de Triomf, el monument a Colom, l'avinguda Paral·lel, la Gran Via, la plaça d'Universitat i els carrers Roger de Llúria, Aragó, Balmes i Pelai. El punt de sortida i de finalització sempre és la plaça de Catalunya.

NO T'HO PERDIS: Quan i com serà l'encesa dels llums de Nadal (horaris i altres novetats)

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat