Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Carnaval de Barcelona
Foto: ICUBCarnaval de Barcelona

Tot el que has de saber del Carnaval 2024 a Barcelona: dates i activitats

Durant una setmana la ciutat s'omplirà d'actes, celebracions i disfresses

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Tot i que acabem de deixar enrere totes les celebracions nadalenques, nosaltres ja estem pensant en la pròxima festa: el Carnaval. D'acord amb el calendari lunar, aquest any la festivitat començarà el dijous 8 de febrer, conegut com a Dijous Gras, i finalitzarà el Dimecres de Cendra, el dimecres 14 de febrer, quan també s'enterrarà la sardina.

Durant una setmana, Barcelona acollirà diverses activitats per a tothom a tots els districtes de la ciutat que tornaran a omplir els carrers de creativitat, disfresses i colors. Alguns dels actes més esperats sempre són les rues i cavalcades i l'arribada del Rei Carnestoltes, tot i que el programa n'inclou molts més.

Les activitats més destacades

El Dijous Gras donarà el tret de sortida al Carnaval amb una rua a les 18.10 h que acompanyarà la Reina Belluga pel les Rambles fins arribar al Palau de la Virreina, on a les 19.10 h se celebrarà la taronjada. Abans, però, a les 18.30 h començarà 'L'Arribo', amb el Rei Carnestoltes com a protagonista. 

Carnaval de Barcelona
Foto: ICUB

El dissabte 10 de febrer tindrà lloc l'esperada rua de Carnestoltes, tot i que no n'hi haurà només una, sinó que se'n celebraran diverses a molts dels barris de la ciutat, com la del Clot i Camp de l'Arpa, la de Sant Andreu i la de l'Eixample, entre moltes altres.

Després de set dies de festa, el Rei Carnestoltes serà jutjat i cremat el Dimecres de Cendra a diversos punts de la ciutat, on associacions i entitats organitzen actes com menjars populars i festes de barri. 'L'Enterrament' serà el darrer acte de Carnaval, també conegut com 'L'enterrament de la sardina', i marcarà l'inici de la Quaresma

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer a Barcelona al gener

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat