Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Transport a Sant Joan: 43 hores ininterrompudes de metro

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Ho teniu tot preparat per a Sant Joan? Repassem: petards, coets, bengales, cava? I la coca? No oblideu comprar la coca en algun pastisser de confiança. I si encara us falta algun detall, visiteu la guia completa per gaudir de Sant Joan a Barcelona, que us hem preparat amb totes les festes i esdeveniments imprescindibles.

Només queda un detall: com arribem a la platja, revetlla o terrat escollit per celebrar la nit més màgica? Descartem el cotxe, que no conjuga amb l'alcohol i amb l'aparcament a les zones més saturades. Com ho fem, doncs? La resposta és ben fàcil, transport públic!

Enguany TMB ens ho posa ben fàcil, ja que el metro de Barcelona obrirà 43 hores sense interrupció. Els trens circularan des de les 5 h de dissabte 23 de juny fins a les 12 de la nit del diumenge 24 de juny.

La nit de Sant Joan comptarà amb un dispositiu especial que reforçarà la mobilitat d'una nit especialment moguda a la ciutat. Des de les 22 h de dissabte i al llarg de la matinada de diumenge els trens circularan a intervals de 5 minuts a la línia 4 (la que connecta la façana marítima) i de 7-9 minuts a la resta de línies, encara que no s'acostin a les platges.

La neteja de les parades més concorregudes i la presència de més personal són altres factors que TMB han tingut presents per fer que la nit més curta sigui també la de menys trànsit.

Últimes notícies

    Publicitat