Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pastrami Bar / El Paradiso
© Irene FernandezPastrami Bar / El Paradiso

Una cocteleria de Barcelona, entre els 20 millors bars del món

El Paradiso, la multipremiada cocteleria del grup La Confiteria, ha estat distingida en la 19 posició de 'The World's 50 Best Bars'

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

El Paradiso ho ha tornat a fer. I és que la cocteleria 'clandestina' de Barcelona, que ja va ser reconeguda com el millor bar de còctels d'Espanya al març d'aquest any, s'ha situat entre els vint millors bars que hi ha arreu del planeta en els premis 'The World's 50 Best Bars'. El seu espectacular disseny, juntament amb la carta Illusionist i els còctels que canvien de color i de sabor, els han portat al lloc número 19 de la llista dels millors bars del món. Així defineixen El Paradiso els organitzadors del certamen: "Una festa per als ulls. Des de l'entrada inspirada en un 'speak-esasy' a través de la nevera d'un bar de pastrami, fins a l'interior de fusta tallada i corba d'estil dalinià, i els còctels: segui en el bar Paradiso i prepari's per a l'espectacle".

Des de The World's 50 Best Bars també s'anuncia que Giacomo Giannotti canviarà la carta Illusionist a finals d'aquest any per llançar una de nova basada en el tema de l'univers i el planeta Terra.

Còctel Solera Presidente, de la cocteleria Paradiso
El ParadisoCòctel Solera Presidente, de la cocteleria Paradiso

Un altre bar barceloní que s'ha fet un lloc al rànquing és el Two Schmucks, una petita cocteleria del Raval que ha quedat en el lloc 26. Gens malament, oi? Aquest negoci, creat a partir de material reciclat i molta suor, ha entrat per primera vegada en aquesta prestigiosa llista en l'etapa engegada per la parella Juliette Larrouy i Pom Modeste, que s'inspiren en la multiculturalitat del barri per crear còctels tan sorprenents com el Curry Colada.

Two Schmucks
© Irene FernandezTwo Schmucks

Creuem els dits perquè s'aixequin ràpid les restriccions que afecten bars i restaurants i així poder tornar a gaudir d'aquests temples del bon mam!

NO T'HO PERDIS: Restaurants de Barcelona amb servei per emportar i repartiment a domicili

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat