Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pastrami Bar / El Paradiso
© Irene FernandezPastrami Bar / El Paradiso

El millor bar de còctels d'Espanya és a Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ho han tornat a fer. El Grup Confiteria –que a Barcelona compta amb establiments com el Pastrami Bar-Paradiso, Bar Mudanzas, El Maravillas, Bar Muy Buenas, Rilke i Dr. Stravinsky, entre d'altres– ha tornat a triomfar en els Coaster Awards que organitza la plataforma World Class, el certamen de cocteleria més prestigiós del món, i que en la seva edició ibèrica premia les millors barres d’Espanya i Portugal. El Paradiso –amb Borja Goikoetxea al capdavant– ha guanyat el premi de Millor Bar de Còctels. Repeteixen doncs la fita del 2018, en què el Dr. Stravinsky va merèixer la categoria de millor bar d’Espanya (si és que parlem de cocteleria).

L’altre premi que s’ha quedat a Barcelona ha sigut el Reconeixement a la Trajectòria Professional que ha guanyat José María Gotarda, propietari i director del l’Ideal Cocktail Bar, fundat pel seu avi l’any 1931 i pioner de la cocteleria a Espanya. El Niño Perdido, a Valladolid, ha guanyat el Premi a la Millor Carta i l’hotel Emperador de Madrid ha sigut guardonat amb el premi de Millor Cocteleria d’Hotel.

José María Gotarda a l'Ideal
José María Gotarda a l'Ideal
FOTO: l'Ideal

I sabeu què? Doncs que la Time Out Còctel Box ofereix deu targetes de 2 x 1 en deu de les millors cocteleries de Barcelona –per 19,95 €!– entre les que estan l’Ideal, així com l’Stravinsky i el Bar Mudanzas, dos representants de la nova cocteleria del Grup La Confiteria, a part de set extraordinàries barres més.

NO T'HO PERDIS: 10 motius per comprar la Time Out Box 2 x 1 Còctels

Últimes notícies

    Publicitat