Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
panettone Badiani
Foto: Badiani

Una gelateria de Barcelona regalarà panettone i pandoro per endolcir el Blue Monday

La promoció serà vàlida durant el dilluns 15 de gener, considerat el dia més trist de l'any

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja fa uns dies que hem deixat enrere les vacances i festes nadalenques i la tornada a la rutina no sempre és una tasca fàcil. Si últimament us sentiu que tot us costa més i esteu més desanimats i tristos de l'habitual, no us preocupeu perquè tot té una explicació. Fa uns anys, el professor i psicòleg Cliff Arnall va fer una sèrie de càlculs matemàtics amb els quals va descobrir que el tercer dilluns de gener és el dia més trist de l'any i el va batejar com a Blue Monday.

Per combatre la tristor que envolta aquest dia, la gelateria florentina Badiani endolcirà el pròxim dilluns 15 de gener amb dues de les seves postres més característiques: el panettone i el pandoro. Durant tot el dia, per la compra d'una capsa de gelat de 750 ml, també podreu escollir entre una de les dues postres de manera completament gratuïta.

Com aconseguir les postres gratis?

Per aconseguir un panettone o un pandoro gratis, a més de comprar a capsa de gelat també us heu de registrar a l'enllaç que ha habilitat la gelateria. Un cop introduïu les dades, us arribarà el cupó al correu electrònic, una oferta que, des del dilluns, podreu utilitzar tots els cops que vulgueu fins a esgotar existències.

La gelateria Badiani té dos locals a Barcelona –quatre a tot Catalunya– i és coneguda pels seus gustos de gelats d'estil florentí. Aquest no és el primer cop que l'establiment ofereix alguns dels seus productes gratis; per celebrar la inauguració del seu segon establiment a la ciutat, Badiani va regalar terrines del primer gust de gelat de la història, i per celebrar el Dia Internacional de les Postres també va oferir capses de gelat.

NO T'HO PERDIS: Els millors panettones de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat