Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Woody Allen
Foto: The Project Woody Allen

Woody Allen arriba a Barcelona per a una doble presentació

El director inaugura el Voll-Damm Festival de Jazz i presenta pel·lícula

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És un dels directors de cinema més coneguts del món, amb una carrera artística brillant i una polèmica vida privada amb algunes zones d'ombra. Woody Allen acaba d'arribar a Barcelona, ciutat amb la qual manté des de fa anys una relació artística que va quallar en la pel·lícula 'Vicky Cristina Barcelona' de la qual no tothom té un bon record.

La visita d'Allen a la nostra ciutat està relacionada amb el cinema, però no només. Per començar, el director va presentar ahir la seva nova cinta 'Coup de Chance' ('Golpe de suerte'), que arribarà als cinemes el dia 29 de setembre. La preestrena va tenir lloc ahir al Mooby Aribau Cinema, la sala més gran de Barcelona amb capacitat per a 1.200 espectadors.

'Coup de Chance', segons confesa el seu autor, serà pareguda a 'Match Point': "emocionant, dramàtica i a més sinistra". Explica la història de dos joves amb una relació que acabarà en adulteri i crim. Niels Schneider ('Yo maté a mi madre', 'Los amores imaginarios') y Lou de Laâge ('Las inocentes', 'Black Box') són els dos protagonistes.

També música

L'altra vessant de la visita d'Allen a Barcelona és la musical, ja que el també músic protagonitzarà dos concerts a la ciutat dilluns 18 i dimarts 19 en el Teatre Tívoli. Encara queden algunes entrades per veure les actuacions que serviran de tret de sortida del 55 del Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona.

Woody Allen tocarà el seu clarinet característic i estarà acompanyat de Conal Fowkes (piano i direcció musical), Simon Wettenhall (trompeta i direcció musical), Brian Nalepka (contrabaix), Kevin Dorn (batería), Jerry Zigmont (trombó) i Josh Dunn (banjo).

NO T'HO PERDIS: els millors concerts de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat