Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bandera
©Shutterstock

Coses per fer l'Onze de setembre del 2015

Els millors plans per gaudir de la Diada a fons

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Plogui o faci sol, l'11 de setembre és un dia per sortir al carrer. A Barcelona hi ha un munt d'activitats per fer. Però sobretot és un dia per tornar al Born, al Gòtic, passejar-se per Ciutat Vella i, per què no, manifestar-se.

Diada reivindicativa

Diada festiva

Atrapa la bandera
 • 3 de 5 estrelles
 • Cine

L'animació espanyola ja no ha d'abaixar el cap i sentir complex d'inferioritat. Tot gràcies a títols com 'Mortadelo y Filemón contra Jimmy el cachondo', la increïble adaptació de l'univers d'Ibáñez per part de Guillermo Fesser i ara a 'Atrapa la bandera', la nova pel·lícula d'Enrique Gat, que ja va aconseguir el favor del públic gràcies a 'Las aventuras de Tadeo Jones'. Si la pel·lícula de Fesser utilitzava la base del còmic i la idiosincràsia espanyola com a formes d'identitat, la segona abraça el model de Pixar i aposta per la globalitat expressiva com a arma de batalla contra el gegant de Hollywood.

Bars i restaurants de les zones d'influència

 • Restaurants

Cuina amb solera i cuina internacional. Al Gòtic, si saps on anar, trobaràs alguns dels millors locals de Barcelona. Si veus molt guiri, no t'espantis, que els milions de visitants que vénen a la ciutat cada any estan ben ensenyats.

Publicitat
 • Música
 • Espais musicals
 • Sant Andreu

El Versalles és un símbol del barri. Ha renovat el seu aspecte i també la seva gastronomia, encara que el ritual de fer-hi el vermut no ha patit canvis.

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat