Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Coses per fer l'Onze de setembre del 2015

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Bandera
©Shutterstock

Coses per fer l'Onze de setembre del 2015

Els millors plans per gaudir de la Diada a fons

Per Time Out Barcelona Editors
Advertising

Plogui o faci sol, l'11 de setembre és un dia per sortir al carrer. A Barcelona hi ha un munt d'activitats per fer. Però sobretot és un dia per tornar al Born, al Gòtic, passejar-se per Ciutat Vella i, per què no, manifestar-se.

Diada reivindicativa

Diada festiva

Atrapa la bandera

3 de 5 estrelles
Cine

L'animació espanyola ja no ha d'abaixar el cap i sentir complex d'inferioritat. Tot gràcies a títols com 'Mortadelo y Filemón contra Jimmy el cachondo', la increïble adaptació de l'univers d'Ibáñez per part de Guillermo Fesser i ara a 'Atrapa la bandera', la nova pel·lícula d'Enrique Gat, que ja va aconseguir el favor del públic gràcies a 'Las aventuras de Tadeo Jones'. Si la pel·lícula de Fesser utilitzava la base del còmic i la idiosincràsia espanyola com a formes d'identitat, la segona abraça el model de Pixar i aposta per la globalitat expressiva com a arma de batalla contra el gegant de Hollywood.

Bars i restaurants de les zones d'influència

Matis Bar
© Maria Dias

Restaurants del Gòtic

Restaurants

Cuina amb solera i cuina internacional. Al Gòtic, si saps on anar, trobaràs alguns dels millors locals de Barcelona. Si veus molt guiri, no t'espantis, que els milions de visitants que vénen a la ciutat cada any estan ben ensenyats.

Advertising
bodegueta d'en miquel
Irene Fernandez

La Bodegueta d'en Miquel, monument de Nou Barris a la tapa i el vermut

Restaurants

Els barcelonins patim una malaltia congènita, la mandra. Quan preguntes a qualsevol per un tros de Barcelona que no és allà on ell viu o treballa, la majoria foten la mateixa cara que si els parlessis de Tasmània. Nou Barris no és al Pacífic, s'hi arriba amb línia groga i blava, amb autobús i, fins i tot, a peu. Els que no sabem nadar també hi som benvinguts.

Versalles
Carla Tramullas

Versalles

Música Espais musicals Sant Andreu

El Versalles és un símbol del barri. Ha renovat el seu aspecte i també la seva gastronomia, encara que el ritual de fer-hi el vermut no ha patit canvis.

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising