Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Orgull de Museus

  • Què fer, Exposicions
Sade. La llibertat o el mal
CCCBSade. La llibertat o el mal
Publicitat

Time Out diu

Els museus de Barcelona reinterpreten l'art des d'una mirada de diversitat sexual, afectiva i de gènere

L'Orgull també arribarà als museus de l'1 al 22 de juny amb la proposta d'Orgull de Museus, que anima a fer una visita a les col·leccions de la ciutat des d'una mirada LGTBIQA+. Es faran activitats, tallers i xerrades que reinterpretaran l'art perquè tingui en compte la diversitat sexual, de gènere i afectiva en diferents àmbits com la natura, els esports o les creacions artístiques.

D'entre les propostes i museus que hi participen, hi ha el CCCB amb la visita guiada a l'exposició 'Sade. La llibertat o el mal' que fa una reflexió sobre el desig, la violència i la cultura visual del porno a la nostra societat. També el MNAC s'uneix a l'Orgull amb la visita per 'Dols Queer' per descobrir el plor i el dol de la comunitat LGTBIQ a través de peces medievals i les visites 'Mirades insubmises' per les col·leccions d'art modern i medieval per analitzar com les obres han configurat les identitats sexuals i de gènere.

El 22 de juny es tancarà la proposta d'Orgull de Museus al Centre LGTBI amb una jornada de xerrades i trobades per saber com apropar l'art i els projectes del col·lectiu a museus i espais de la ciutat. Altres museus que hi participen són el Museu Olímpic de Barcelona, el Museu Marítim i el Museu de Ciències Naturals.

Aquesta iniciativa es troba dintre de diverses activitats que es faran a Barcelona durant el mes de maig i juny de l'Orgull, com ara la Festa del Centre LGTBI, propostes a barris i el concert de l'Orgullosa.

Escrit per
Maria Llinares

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.barcelona.cat/orgullosa/ca/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà