Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Purina alimenta gratis el teu gat o el teu gos durant tot un any
purina gos

Purina alimenta gratis el teu gat o el teu gos durant tot un any

Envia’ns una foto de la teva mascota i participa en aquest apetitós sorteig

Advertising

La relació entre la ciutat de Barcelona i les mascotes és cada vegada més estreta. L'esperit de convivència entre els animals i les persones es consolida amb iniciatives com ara l'ús del metro per part dels gossos, així com en el nombre cada vegada més gran de restaurants, hotels i botigues que són 'petfriendly'.

La marca Purina no és aliena a aquesta realitat i dóna suport a totes aquestes iniciatives perquè un dels seus principals objectius és conscienciar la societat del fet que la vida en comú amb les mascotes és beneficiosa per tothom. De fet, Purina treballa amb organitzacions que basen la seva feina en la interacció entre nens amb necessitats especials o persones hospitalitzades i mascotes, amb uns resultats molt prometedors pel que fa a l'evolució de les patologies. I també ha engegat programes escolars per educar les noves generacions en el respecte cap als animals.

Per desenvolupar tots aquests programes, i esdevenir un símbol d'excel·lència, Purina disposa d'un gran equip de nutricionistes i veterinaris que garanteixen l'alimentació i el benestar de les mascotes.

Vols guanyar un any d'aliment gratis per al teu gos i per al teu gat? Només cal que participis en aquest concurs organitzat per Purina i Time Out. Com? És molt fàcil. Només cal que comentis aquest article amb una foto del teu gos o del teu gat, i comparteix-la amb les teves amistats.

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ


1. Qualsevol usuari registrat a la web de Time Out Barcelona pot participar al concurs.

2. El període de participació és del 4 de març a l'1 d'abril del 2015.

3. Només comptarà un comentari per cada usuari. En el cas de que un usuari realitzi més d'un comentari, només es comptabilitzarà una participació.

 

RESOLUCIÓ


1. Una vegada finalitzi el període de participació, Time Out Barcelona farà la selecció del guanyador de forma aleatòria utilitzant l'eina "Random.org".

2. Time Out Barcelona es posarà en contacte amb els guanyadors a través de correu electrònic o responent el mateix comentari que ens envieu.

3. La participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases, i del criteri de Time Out Barcelona pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.

4. El guanyador de la foto canina rebrà aliment Purina One My Dog o Friskies, en funció de la grandària del gos. La varietat la podrà triar el guanyador. El premi queda limitat a un màxim de 25 kg. d'aliment al mes (la quantitat mitjana d'aliment per a un gos mitjà, 12-25 kg., és de 300 gr./dia).

5. El guanyador de la foto felina rebrà aliment Purina One. La varietat la podrà triar el guanyador. El premi queda limitat a un màxim de 12 kg. d'aliment al mes (la quantitat mitjana d'aliment per a un gat mitjà, 4 Kg., és de 70 gr./dia.

6. Els premis es lliuraran en dos repartiments durant l'any 2015 i 2016. Abans de fer la tramesa, es contactarà amb el guanyador per verificar, a través d'un certificat veterinari, que l'animal és viu.  

7. Les dades dels guanyadors passaran a formar part d'un fitxer temporal que gestionarà Nestlé Purina España SA, amb la finalitat de gestionar el premi directament.

També t'agradarà

Barcelona amb animals

Què fer

Us convidem a descobrir la Barcelona 'pet-friendly', amb adreces per gaudir amb els nostres col·legues i també per cuidar-los com es mereixen Barcelona és una ciutat molt bèstia, en el sentit més literal de la paraula. Segons l’última enquesta de serveis de la ciutat, el 15% de les famílies barcelonines comparteixen llar amb un gat o un gos: això representa unes 70.000 bestioles, principalment gossos. El nombre exacte, però, no se sap del cert perquè encara hi ha molta gent que no ha censat l’animal, tot i que és obligatori des del 2008. Barcelona també és molt bèstia, en el millor sentit de la paraula, en la promoció i defensa dels drets dels animals. Anna Maria Ortonoves, cap del Departament de Benestar Animal de l’Ajuntament, subratlla que Barcelona “és la ciutat europea més avantguardista pel que fa a polítiques públiques”. Entre algunes de les fites que s’han assolit, trobem el 1998 la Declaració Municipal per a la Convivència i els Drets dels Animals, i el 2002, la declaració de Barcelona com a ciutat de no sacrifici d’animals de companyia a la gossera: fins a aquell moment, els gats i els gossos només s’hi estaven 20 dies abans de ser sacrificats. El 2014, amb l’aprovació de la nova ordenança, es van començar a aplicar noves normes que van encaminades cap a considerar els animals com a ciutadans de ple dret de Barcelona. Algunes de les novetats són l’accés dels gossos al metro, l’augment dels requeriments de benestar dels animals a les botigues, la prohibició de tinenç

Bars i restaurants pet-friendly

Restaurants

Per menjar, fer un cafè o prendre una copa. Aquí teniu els locals de la ciutat on podreu anar-hi amb la vostra mascota! Se us trenca el cor cada cop que esteu a punt de marxar de casa i la vostra mascota us fa aquella mirada? Sí, aquella mirada de gos degollat, de "no em deixis sol una altra tarda i deixa'm venir amb tu allà on vagis". Doncs a partir d'ara ja no teniu excusa. A Barcelona hi ha molts bars i restaurants 'pet-friendly' on hi podreu anar amb la vostra mascota. La Micaela de la Maza, la creadora de la web srperro.com i la guia 'Barcelona con perro', us n'ha seleccionat un grapat on vosaltres i els vostres quissos us hi sentireu ben a gust Un any d'aliment per la teva mascota! Envia’ns una foto de la teva mascota i participa en aquest apetitós sorteig Can Solé És un dels clàssics de la Barceloneta, un restaurant amb molta solera i tocs mariners per tot arreu, com toca. En aquesta arrosseria, que supera el segle de trajectòria, s’hi menja particularment bé, i el millor és que difícilment podrien ser més simpàtics si hi vas amb el teu gos. Són realment amables i volen que tothom hi estigui a gust i es quedi amb ganes de tornar-hi. Ho aconsegueixen. Bar Calders Al Calders són realment simpàtics amb els gossos: segur que si hi aneu amb el vostre, li porten aigua i potser li donen una llaminadura. És perfecte per anar-hi a l’hora del vermut o per fer unes canyes mentre es pica algun dels seus platets. El bar per dintre és petit –i s’omple sempre–, així que si el vost

Advertising

Barcelona gratis!

Què fer

Els diners no són l'excusa per quedar-vos al sofà de casa sense fer res… A Barcelona (encara) hi ha una bona pila de propostes culturals molt interessants que es poden fer completament gratis. Aquí teniu algunes de les nostres preferides per als propers dies. Equipaments culturals gratuïts Virreina Centre de la Imatge El Palau de la Virreina, seu de l'Institut de la Cultura de Barcelona, acull aquest centre d'exposicions especialitzat en la imatge en totes les seves expressions. Arts Santa Mònica L'Arts Santa Mònica és un centre expositiu i d'investigació  on conflueixen la creació artística contemporània amb disciplines com la ciència, el pensament i la comunicació. Amb la connexió entre disciplines com a principi, el centre, nascut el 1984 com a espai expositiu de la Generalitat, vol promoure el diàleg entre les diferents aportacions locals i els moviments socials globals. Palau Robert El Palau Robert va ser construït entre el 1898 i 1903 com a residència privada de Robert Robert i Surís, marquès de Robert, un aristòcrata influent, financer i polític d'origen gironí. L'edifici actualment pertany a la Generalitat de Catalunya i acull un centre d'exposicions amb tres sales, un espai per a concerts, el Centre d’Informació de Catalunya, una oficina de turisme de la ciutat, una llibreria i jardins oberts al públic. Espai Cultural Obra Social Caja Madrid Està a una ubicació privilegiada, a la plaça de Catalunya, per on passen cada dia milers de persones, tant autòctons com turi

Els 50 millors restaurants

Restaurants Cuina creativa

Barcelona és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. Això ho sabem la gent que hi vivim, i també els professionals de la gastronomia que any rere any premien els nostres fogons amb distincions que alcen la ciutat en el pòdium de la bona teca internacional. L'oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, fins als restaurants amb estrelles Michelin. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els 50 millors restaurants, aquells amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules barcelonines. No hi donem més voltes: aquí teniu els 50 restaurants que no us fallaran mai. Bon profit Reserva als restaurants recomanats per Time Out Els restaurants que mai no fallen per menjar cuina catalana, italiana, basca, francesa i asiàtica. I també els fogons dirigits pels xefs més en forma de la ciutat Més restaurants recomanats Restaurants mexicans Els millors llocs de la ciutat per assaborir la bona cuina mexicana Reserva als restaurants més populars Casa de Tapes Cañota El Cañota és un bar de tapes marineres d'inspiració gallega amb molt bones referències. Es tracta del germà petit del reputat Rías de Galicia, un dels grans restaurants gallecs de la ciutat i de l'Estat.  Peix i marisc, patates braves, pop a la gallega, amanida russa, canyes de cervesa i vins... L'oferta del Cañota és la de tota la vida però amb l'afegitó d'un puntet juganer de creativitat. Tot de la millor qualitat i en un local desenfadat per r

Recomanat

    També t'agradarà

      Best selling Time Out Offers
        Advertising