ArtTe: empassa't l'art!

Un multiespai on tastar te magnífic, gaudir d' un concert i fer un àpat km.0

ArtTe

Acaba d'obrir Artte, entre els carrers de Muntaner i València, i ja se'n parla perquè la proposta del seu artífex, Mario Fradera, és ben curiosa. En aquest local generós que inclou botiga de te, laboratori i menjador, pretenen acostar qualsevol representació artística als plats.

Entre àpat i tassa de te, a Artte ens conviden a experiències que s'escapen d'allò que esperem d'un restaurant. Per exemple, ofereixen un quart d'hora de silenci durant els matins, podem dinar mentre un iŀlustrador pinta un quadre o accedir a una programació de concerts per caure de cul.

Entre els músics que hi toquen les pròximes setmanes hi ha noms del jazz com Raynald Colom i Aruán Ortiz (el proper concert, el 21 d'agost) i també del blues-folk com David Phillips (exceŀlent guitarrista i cantautor, el 7 d'agost) concerts de lírica de petit format i, fins i tot, tastos de cabaret alemany. Tot això sense oblidar una carta de plats amb productes de proximitat i amb especial gust pel menjar saludable sense caure en l'avorriment.

Cada migdia, es pot gaudir d'un menú per 16 euros. La carta és una festa. Hi trobareu amanida vintage Cèsar amb pollastre i crema de mostassa i anxoves, clàssics com les braves i també suculentes opcions per a vegetarians com l'estofat de seitan. Totes aquestes possibilitats es poden acompanyar amb vins ecològics, biodinàmics i naturals per poder escollir entre les opcions més respectuoses amb el nostre estómac i el medi ambient.

A més dels vins, el punt fort d'Artte és el te. En pocs dies obriran al públic la botiga de te però ara ja es pot gaudir d'una carta molt completa de tes aromatitzats i sense aromatitzar. Amb la calor, poseu el nas a la llista de tes freds! Artte s'escriu amb dues tes.

Més informació

ArtTe

En aquest local generós que inclou botiga de te, laboratori i menjador, pretenen acostar qualsevol representació artística als plats. La carta és una festa. Hi trobareu amanida vintage Cèsar amb pollastre i crema de mostassa i anxoves, clàssics com les braves i també suculentes opcions per a vegetarians com l’estofat de seitan. Totes aquestes possibilitats es poden acompanyar amb vins ecològics. I alerta, que la seva programació de música en directe va plena de grans músics de jazz i blues. 

Llegir-ne més
L'Antiga Esquerra de l'Eixample

També t'agradarà

Cervesa i tapes vegetarianes

Birra artesana i maridatge sense carn La febre per la cervesa artesana ja fa estona que dura. Per això, i perquè els dos socis de l'Ale & Hop, l'Albert Coromina i el Giles Brown, són un parell de culs inquiets, han fet un salt més llarg. Dins aquest bar, acompanyen les birres de categoria marca de la casa amb plats vegetarians del mateix nivell. Coques de verdures ecològiques, hummus generosos, hamburgueses de seitan que res tenen a envejar a les de carn i pa fet a casa a preus raonables. Difícil de superar tanta excel·lència, oi? La parella  ja ha pujat a sobre d'un altre fenomen, els brunch. Des de fa unes setmanes, en aquesta cerveseria del barri de Sant Pere, hi podeu esmorzar com uns reis els diumenges i aviat, els dissabtes. A part del cafè de filtre selecte que serveixen, podeu anar maridant amb cerveses cadascun dels plats d'aquests esmorzars de forquilla sense animals. Deu varietats de cervesa en tiradorSi encara no hi heu anat mai, la varietat de cerveses de l'Ale & Hop us deixarà ben astorats. Ofereixen sempre deu varietats que canvien cada setmana. Pel que fa a estils de cervesa, no hi falten mai una cervesa rossa, una de blat, la negra, la torrada i una IPA. Però el més identificatiu del local és que, igual que al Mosquito, el restaurant de tapes orientals propietat del Giles, sempre hi trobareu dues cerveses de casc. És a dir, punxades directament del barril, sense afegir-hi el gas que provoca la pressió, una modalitat molt típica de les cerveses angleses. Per s

Llegir-ne més

El millor sushi de Barcelona

Barcelona és una plaça forta del sushi i, més que una moda, és ja una tradició. Si us cenyiu a aquesta llista de restaurants japonesos, us assegurem que teniu garantit menjar el peix més fresc, el tall més fi i l'arròs fet amb més cura. Guia per gaudir de la cultura japonesa a la ciutat Botigues, restaurants, cursets, sushi, otaku, festivals... tot el Japó a la ciutat! Per molt lluny que quedi el Japó, la seva cultura i tradicions estan ben presents a molts racons de Barcelona. L'oferta és inacabable. Hi ha grans restaurants, llocs on preparen el millor sushi –inclús per emportar-te'l a casa– i botigues on comprar-hi tot el necessari per decorar la vostra casa a l'estil nipó. Per els principiants, la ciutat també ofereix cursos de japonès o bé de la seva cuina, on hi podreu aprendre els secrets d'aquesta cultura tant rica i estesa a arreu del món. Barcelona, a més, està de celebració. Es compleixen 400 anys des de que es van iniciar les relacions diplomàtiques entre el país del sol naixent i Espanya, i per celebrar-ho l'any ve carregat de concerts, fires i commemoracions. Aquí teniu tot el necessari gaudir del Japó sense sortir de Barcelona! Gastronomia Sushi per emportar Plaers japonesos de take away Delishop No es tracta d’una casa de sushi take away sinó d’una minicadena de produc- tes gurmet internacional que ara tam- bé ofereix sushi. El producte és fresc, de qualitat i es reposa diàriament. Sushi Fresh Fast food de qualitat. I és que el sushi, en origen, era aix

Llegir-ne més
Advertising

Rasoterra: Per a no vegetarians

No hi ha millor elogi per a un vegetarià que ser un restaurant interessant per als omnívors. Com el Rasoterra Malgrat que em convindria, em planto poc als vegetarians. ¿Per què? El tedi i la renúncia, per part d'alguns dels seus executors, a l'expressivitat i la subtilesa. ¿L'emplastre de seitan com a marronós emblema?  No en sóc militant, i per tant exigeixo el mateix que als altres: sabor, idees, fantasia, seducció. L'alta cuina ha estat travessada en els últims anys per una veta vegàfila (Andoni Luis Aduriz, Josean Alija, Rodrigo de la Calle, Fernando del Cerro), però a la branca popular hi ha escassos llocs en els quals disfrutar de la clorofil·la amb el baveig que deixen anar els carnívors davant del filet. En aquesta renúncia momentània a la proteïna animal, he trobat consol verd a Rasoterra, propietat de Daniele Rossi i Chiara Bombardi, on cuina l'australià John Wearne, local que ja vaig conèixer i vaig ressenyar quan es deia Oibar. Cuina universalista que té entre els plats més atractius la tortilla amb alvocat i huitlacoche, el fong del blat de moro. Per amanir-ho, una llimona passada per la planxa per domesticar àcids. Més bonic que el barret de Pancho Villa. En un restaurant de Km 0 com aquest se cita un plat viatjat, un tac amb tacòmetre, si bé els socis, antics propietaris de Sésamo, premen poc l'accelerador. Verdures d'un hort de Sant Feliu de Llobregat, que comparteixen amb altres amics. Aigua filtrada de l'aixeta que ofereixen gratis, com una cortesia que tamb

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments