Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mar i muntanya de Can Boneta
© Iván Moreno

Els 50 millors restaurants de Barcelona: com fem LA llista

Us expliquem com triem i valorem els millors restaurants de Barcelona

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Hem visitat cada adreça de la llista dels 50 millors restaurants en persona (moltes més d'una vegada). Ho fem d'incògnit, i reservem i paguem com qualsevol fill de veí. Ens tracten com a clients comuns (a vegades fins i tot ens donen la pitjor taula de la casa). Alguns d'aquests restaurants són icones de la restauració de Barcelona, d'altres són futurs clàssics. Ens agrada deixar que els llocs s'aposentin, tornar-hi i explorar bé la carta.

Per a què un restaurant entri a la llista dels 50 Millors, la teca ha de ser meravellosa, això és de calaix. Però volem anar més enllà. Cerquem una combinació de cuina, ambient i experiència que faci d'un lloc quelcom memorable: d'aquells que recomanes als amics que hi vagin i on no pots esperar a tornar-hi. No incloem un lloc perquè sigui innovador, o car o difícil de reservar. Sempre ha d'excel·lir en termes de sabor i valor afegit. I puntuem així:

Una estrella: No ho facis!
Dues estrelles: No n'hi ha per tant!
Tres estrelles: Bo
Quatre estrelles: Molt bo
Cinc estrelles: No t'ho perdis

També et donem una idea del preu mitjà d'un àpat per persona. Els preus en euros van així:

€: 10-12 euros o menys
€€: De 15 a 25 €
€€€: De 25 a 40 €
€€€€: Més de 50 €

La llista dels 50 Millors Restaurants s'actualitza amb regularitat, o sigui que pots estar segur que sempre serà una foto del millor de l'escena gastronòmica de Barcelona.

TAMBÉ T'AGRADARÀ

 • Restaurants

Hem recorregut la ciutat barri a barri, carrer a carrer, a la recerca dels millors restaurants. Ni dels més cars, ni dels més moderns, ni dels més populars: els que més ens agraden. Hem caminat pel Born buscant els llocs on serveixen els millors plats, i el que hem trobat és això.; restaurants d'on sabem que no en sortireu decebuts. Aquí els teniu!  Trobes a faltar algun restaurant imprescindible del Born? Ens ho pots dir als comentaris de sota.   NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

 • Bars i pubs

Quan parlem de birra fora del país i ens pregunten d’on venim, el sentiment generalitzat quan responem “Barcelona” sempre és el mateix: enveja, sana enveja. Fins i tot a Madrid, els amants de la bona cervesa ho tenen clar: Barcelona ara mateix is 'the place to be'. La capital d’un estat amb una militància fidel, que no ha dubtat a fer de l’aigua, la malta, el llúpol i l’ordi la seva causa. Fins al punt d’improvisar rutes per tota la ciutat, servint-se de xarxes socials, aplicacions com Untappd i webs com RateBeer o BeerAdvocate, a fi de perseguir les últimes novetats en barril o ampolla, tant dels productors locals com d’importació. RECOMANAT: I si no sou de cervesa, aneu a fer el vermut!  

Publicitat
Menjar amb nens
 • Restaurants

Teniu nens? Busqueu un restaurant per anar-hi amb criatures però passeu del menú infantil de spaguetti amb tomàquet i hamburguesa amb patates fregides congelades? Això us interessa. Hem seleccionat 9 restaurants que us faran feliços a adults i nens. Perquè menjar fora amb la família ha de ser un plaer, i no un suplici. Bon profit, família!    NO T'HO PERDIS: 50 llocs per portar els nens a Barcelona

 • Restaurants
 • A la brasa

Amb la vedella no ha passat el mateix que amb el pollastre: no s'ha vulgaritzat (tot i que les aus que cuinen en aquests locals són extraordinàries). I encara que pels supermercats 'low cost' trobeu talls de vedella com una sola de sabata, ja sabeu tots que clavar-se un bon entrecot mai no serà barat (encara que en podeu trobar d'excel·lents a preus ajustats). Un dia és un dia: us presentem una llista de les millors adreces per gaudir de la proteïna càrnica en la millor de les seves versions. Perquè ja sabeu que menjar carn va ser allò que va fer créixer deu centímetres de cop els japonesos! I si us ofèn haver-vos creuat amb aquesta llista de trossos de carn, ens disculpem amb els millors vegetarians. RECOMANAT: les millors brases de Barcelona.

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat