Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les actrius i els actors més sexis del 2016

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

David Verdaguer

Les actrius i els actors més sexis del 2016

Aquests són els intèrprets de teatre i cine catalans que aixequen passions (i altres coses)

Per Time Out Barcelona Editors
Advertising

No ens podem queixar... Tenim un bon planter d'actrius i actors sexis que passen sovint per la cartellera de teatre i cinema de Barcelona que no tenen res a envejar als Michael Fassbender, Noomi Rapace, Zac Efron, Robert Pattinson, Lea Seydoux i companyia. A la redacció de Time Out Barcelona hem tingut una discusió aferrissada –molt dura– per construir aquest rànquing, i hem volgut apostar per cares noves i fer algun homenatge, tot actualitzant la llista que vam escriure fa un temps. Esteu preparats per portar-nos la contrària? Per salivar? La resta és cosa vostra.

Nausicaa Bonnin
© Iván Moreno

1. Nausicaa Bonnin

Tot i la seva joventut, fa molts anys que Nausicaa Bonnin trepitja els escenaris. Ha guanyat molts premis –Gaudí a la millor actriu– i amb la seva eterna amiga, Aina Clotet, és l'atracció de les catifes vermelles del país. Ens va deixar bocabadats a 'Les bruixes de Salem' i va passejar el seu glamour a 'La dama de les camèlies'.

àlex monner

2. Àlex Monner

Aquest noi, cara d'adolescent rebel, ha estat la cara televisiva de 'Polseres vermelles' i ara s'ha convertit en icona de culte gràcies a 'La propera pell'. Va ser un dels nois d'Iván Morales a 'Jo mai'. És tan jove que fa feredat pensar el que pot arribar a fer aquesta cara bonica.

Advertising
Laia Costa

3. Laia Costa

Amb 'Victòria' es va ficar la crítica mundial a la butxaca per després seduir Jean Reno a l'anuncia d'Estrella Damm de l'estiu del 2016. Es va fer famosa a 'Polseres vermelles'. I té un munt de talent i taules per tirar endavant una carrera on explotar tots els racons interpretatius de la seva persona, més enllà de la bellesa.

David Verdaguer

4. David Verdaguer

El reporter del bigoti de l'APM s'ha consolidat com un dels grans actors del nostre país. Amb la Kompanyia del Lliure el vam poder gaudir a 'Victòria d'Enric V', entre d'altres, i amb 'Molt soroll per no res' ha tingut el seu primer 'hit' autèntic. Al cine, ha triomfat amb '10.000 km', amb la qual va guanyar el Gaudí al millor actor. Porta una simpatia a sobre que fa que la seva 'guapura' creixi fins al cel.

Advertising
Amanda T

5. Greta Fernández

Acaba de fer el debut al teatre amb 'Amanda T' i el seu primer paper important al cine amb 'La propera pell', però fa molt temps que la filla del gran Eduard Fernández és una 'it girl' d'Instagram. Ha nascut per viure en escena i té una mirada que et glaça el cor.

Robert Gonzalez

6. Robert González

Integrant de la companyia Els Pirates que gestiona El Maldà, Robert González és un d'aquells actors fora de sèrie que, a més de moure's de manera desimbolta en escena, et canta àries de Monteverdi. Ha estat una de les estrelles convidades de la sèrie 'Kubala, Moreno i Manchón' i de l''In memoriam' de Lluís Pasqual al Lliure.

Advertising
Ofèlia
©Ros Ribas

7. Maria Rodríguez

Amb 'L'habitació blava' vam descobrir que no tenia por de res. A 'Roberto Zucco', que podia ficar-se en la pell de qualsevol. A 'Hamlet', que era capaç de ser una brillant 'Ofèlia'. I és que aquesta actriu apunta maneres. I no és només una promesa.

Un obús al cor
© David Ruano

8. Ernest Villegas

Ernest Villegas ha hagut d'arribar als 40 per demostrar que no és només un actor de repartiment ben plantat, l'etern xicot guapo del teatre català. Ho ha fet amb 'Un obús al cor', després de ser un fidel seguidor de les obres d'Oriol Broggi, de 'Cels' a 'Al nostre gust'. Té una presència física abassegadora.

Advertising
Cleòpatra
© Felipe Mena

9. Claudia Benito

Una altra promesa del teatre català que s'ha fet realitat. Té al darrer el 'hit' del seu 'Romeu i Julieta' a La Seca i ha fet contribucions importants a 'Cleòpatra', per exemple. Té caràcter, versatilitat de moviments i una capacitat de seducció innates.

Álvaro Cervantes

10. Álvaro Cervantes

Aquest barceloní de mirada cristal·lina és una de les grans realitats del cinema estatal. Bregat a sèries de Madrid i Barcelona, va fer el seu primer 'hit' a 'El sexo de los ángeles'. Fa més d'una dècada que és davant la càmera!

Advertising
Mónica López

11. Mónica López

Vet aquí el nostre homenatge a les donasses de més de 40 que no passen de moda. I és que Mónica López és –per carisma, cames i presència– una 'sex symbol' que no baixarà mai del pedestal. Si l'heu vista en qualsevol dels espectacles de Carles Santos no tindreu cap dubte. És una tigresa dels escenaris!

Oriol Pla

12. Oriol Pla

Aquest nen és una bèstia parda de l'escena. Amb 'Ragazzo' i 'Be god is' ha demostrat el que ja intuïem a 'Jo mai', que té un talent enorme, a banda de números per convertir-se en un 'sex symbol' del teatre i del cinema, on ha destacat a films com 'Animals' i 'Truman'. No li perdin la pista!

Advertising
© Maria Dias

13. Mireia Mambo

Aquesta catalana criada a Madrid i educada artísticament a Londres, ha estat l'estrella de 'Sister act' i de 'Scaramouche', a banda d'haver-se lluït a la capital dels musicals amb 'Charlie i la fàbrica de xocolata' sota les ordres de, ni més ni menys, que de Sam Mendes. Té una presència física impactant i unes cuixes que trenquen nous!

Ramon Pujol
©Maria Dias

14. Ramon Pujol

Aquest home de mirada dolça i físic d'estrella de Hollywood no ens deixa de sorprendre. Va ser un dels herois de l'èxit 'indie' 'Smiley' i va ser al magnífic 'Terra de ningú' que protagonitzaven Pou i Homar. Té eines, ehem, per arribar a on vulgui.

Advertising
20-novembre.jpg

15. Mar Ulldemolins

Va començar en això del teatre i la tele fent de mosqueta morta, però a 'Incerta glòria' i 'Marits i mullers', sota les ordres d'Àlex Rigola, ens va demostrar que pot ser el que ella vulgui. Menuda, de cara bonica, creix dos pams quan li toca esbroncar el mascle de torn en escena!

Bernat Quintana

16. Bernat Quintana

Té 30 anys justets i ens sembla que l'hem vist tota la vida. Amb la companyia Les Antonietes ens ha regalat un 'Vània' i un 'Enemic del poble' de primera, per deixar de ser només el nen mono que totes les mares voldrien de gendre. És un actor de raça ibèrica!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising