Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lola, el musical

  • Teatre, Musical
  1. 'Lola, el musical'
    Foto: Teatre Apolo'Lola, el musical'
  2. 'Lola, el musical'
    Foto: Teatre Apolo'Lola, el musical'
Publicitat

Time Out diu

El musical sobre la vida artística de Lola Flores s'instal·la al teatre Apolo de Barcelona

Hi ha una manera millor d'explicar la trajectòria artística de Lola Flores que en forma de musical? Cançons, força i color es conjuguen en aquest espectacle que ara arriba al Teatre Apolo de Barcelona del 31 d'agost al 24 de setembre en el marc de la seva gira estatal i que compta amb més de trenta artistes sobre l'escenari. Verónica Carmona es fica en la pell de la gran Lola quan fa cent anys del seu naixement, en un muntatge que recrea l'època compresa entre els anys 50 i els anys 70. 

A través de cançons, passions i anècdotes de la seva vida, 'Lola, el musical' ens endinsa en un període de la història d'Espanya i en la figura d'una artista huracanada, que quan actuava "només dir el seu nom, l'escenari tremolava, només sortir, es posava als seus peus". Juan Ramón Utrera és el director teatral, Daniel Matas el director musical i Pedro Centeno, el director artístic; i entre els personatges més importants apareixen Lola de nena (Cayetana Moreno), Caracol (Jesús González), Pescailla (Raúl Palomo), Lolita (Coraíma Martínez), Antoñito (Vito Jiménez), Rosario (Naomi Santos) i Carlitos (Carlos Nosea).

Quant costen les entrades?

Les entrades ja estan a la venda i costen entre 30 i 45 €. Les més barates tenen visibilitat reduïda i les més cares corresponen a la platea central. Fes 'scroll' per veure les dates en detall (la funció es fa de dimecres a diumenge) i consulta altres espectacles en les nostres llistes de teatre i dansa a Barcelona.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Adreça
Preu
De 30 a 45 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà