0 M'encanta
Guarda-ho

Les millors rutes per Girona

Recorreguts per conèixer encara millor les comarques gironines

© A.P
Sant Martí de Llémena
Ruta per Canet d'Adri
Què fer

Ruta per Canet d'Adri

Tots coneixem Canet d’Adri per les seves gorgues i els seus embotits. Aquest petit poble de la Vall del Llèmena, però, és molt més que això. Té volcans, construccions històriques força rellevants, camps de blat a tort i a dret i és la millor ruta per accedir a Rocacorba. A més, és clar, d’un encant rural que farà les delícies dels vostres amics d’Instagram. 

Llegir-ne més
Ruta dels castells
Què fer

Ruta dels castells

Cansats de la rutina? Per què no us transporteu al temps de reis, comtes i cavallers? No, no necessitareu la Tardis ni trobar cap porta del Ministeri del Temps, només fer la ruta dels castells. Uns en ruïnes, altres pràcticament intactes i protegits per les muralles. Benvinguts a la història de Girona! 

Llegir-ne més
8 raons per anar a Sant Martí de Llémena
Què fer

8 raons per anar a Sant Martí de Llémena

Sant Martí de Llémena és un secret a veus. Un petit poble idíl·lic perdut enmig de la naturalesa on la contaminació no existeix i amb prou feines hi passen més de cent cotxes al dia. Carregueu el mòbil, agafeu les claus del cotxe i calceu-vos unes bones sabates, que us donem vuit raons per anar a Llorà i Sant Martí de Llémena. Vuit raons per perdre's per la vall i enamorar-se'n per sempre més. No ens creieu? La Vall del Llémena és addictiva! 

Llegir-ne més
Ruta per Sant Gregori
Què fer

Ruta per Sant Gregori

Sant Gregori té un encant especial. De fet, juga amb un doble avantatge: està, com la resta de pobles de la Vall de Llémena, al bell mig de la naturalesa, però a cinc minuts de Girona. O dit d'una altra manera: podeu fer senderisme, pujar a dalt d'un cim, fer un pícnic rural i, de pas, omplir la nevera. En tot cas, us proposem set coses que heu de fer si aneu a Sant Gregori. Però compte: provoca addició! 

Llegir-ne més
Ruta pel Pla de l'Estany
Què fer

Ruta pel Pla de l'Estany

Sovint quan optem per fer excursions anem a l'Empordà, al Pirineu gironí o a la Vall del Llémena. Oblidant, així, que estem envoltats de pobles i ciutats al·lucinants amb espais dignes de visitar i (re)descobrir. Us proposem un recorregut per tots els pobles que formen la comarca del Pla de l'Estany. Calceu-vos unes bones sabates, agafeu el cotxe i a l'aventura!

Llegir-ne més
Ruta cinèfila per la Costa Brava
Cine

Ruta cinèfila per la Costa Brava

No només de ‘Joc de Trons’ i de cervesa viu la Costa Brava. Molt abans del mediterràniament i que els dracs de Khaleesi sobrevolessin Girona, el litoral gironí va esdevenir una de les localitzacions més habituals de molts estudis cinematogràfics. Ava Gardner, Orson Welles, Ridley Scott i Frank Sinatra són només alguns dels grans noms que van passar per casa nostra. 

Llegir-ne més
Girona en bicicleta
Què fer

Girona en bicicleta

Si us apassiona la naturalesa i redescobrir el territori, us hem preparat cinc itineraris perquè recorreu les comarques gironines a cop de pedal. Prepareu les cantimplores, les vambes i agafeu la bici. I tranquils, no és imprescindible estar en forma!  

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments