Les millors rutes per Girona

Recorreguts per conèixer encara millor les comarques gironines

Sant Martí de Llémena
© A.PSant Martí de Llémena

Ruta per Canet d'Adri
Què fer

Ruta per Canet d'Adri

Tots coneixem Canet d’Adri per les seves gorgues i els seus embotits. Aquest petit poble de la Vall del Llèmena, però, és molt més que això. Té volcans, construccions històriques força rellevants, camps de blat a tort i a dret i és la millor ruta per accedir a Rocacorba. A més, és clar, d’un encant rural que farà les delícies dels vostres amics d’Instagram. 

Ruta dels castells
Què fer

Ruta dels castells

Cansats de la rutina? Per què no us transporteu al temps de reis, comtes i cavallers? No, no necessitareu la Tardis ni trobar cap porta del Ministeri del Temps, només fer la ruta dels castells. Uns en ruïnes, altres pràcticament intactes i protegits per les muralles. Benvinguts a la història de Girona! 

8 raons per anar a Sant Martí de Llémena
Què fer

8 raons per anar a Sant Martí de Llémena

Sant Martí de Llémena és un secret a veus. Un petit poble idíl·lic perdut enmig de la naturalesa on la contaminació no existeix i amb prou feines hi passen més de cent cotxes al dia. Carregueu el mòbil, agafeu les claus del cotxe i calceu-vos unes bones sabates, que us donem vuit raons per anar a Llorà i Sant Martí de Llémena. Vuit raons per perdre's per la vall i enamorar-se'n per sempre més. No ens creieu? La Vall del Llémena és addictiva! 

Ruta per Sant Gregori
Què fer

Ruta per Sant Gregori

Sant Gregori té un encant especial. De fet, juga amb un doble avantatge: està, com la resta de pobles de la Vall de Llémena, al bell mig de la naturalesa, però a cinc minuts de Girona. O dit d'una altra manera: podeu fer senderisme, pujar a dalt d'un cim, fer un pícnic rural i, de pas, omplir la nevera. En tot cas, us proposem set coses que heu de fer si aneu a Sant Gregori. Però compte: provoca addició! 

Ruta pel Pla de l'Estany
Què fer

Ruta pel Pla de l'Estany

Sovint quan optem per fer excursions anem a l'Empordà, al Pirineu gironí o a la Vall del Llémena. Oblidant, així, que estem envoltats de pobles i ciutats al·lucinants amb espais dignes de visitar i (re)descobrir. Us proposem un recorregut per tots els pobles que formen la comarca del Pla de l'Estany. Calceu-vos unes bones sabates, agafeu el cotxe i a l'aventura!

Ruta cinèfila per la Costa Brava
Cine

Ruta cinèfila per la Costa Brava

No només de ‘Joc de Trons’ i de cervesa viu la Costa Brava. Molt abans del mediterràniament i que els dracs de Khaleesi sobrevolessin Girona, el litoral gironí va esdevenir una de les localitzacions més habituals de molts estudis cinematogràfics. Ava Gardner, Orson Welles, Ridley Scott i Frank Sinatra són només alguns dels grans noms que van passar per casa nostra. 

Girona en bicicleta
Què fer

Girona en bicicleta

Si us apassiona la naturalesa i redescobrir el territori, us hem preparat cinc itineraris perquè recorreu les comarques gironines a cop de pedal. Prepareu les cantimplores, les vambes i agafeu la bici. I tranquils, no és imprescindible estar en forma!