Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right 12 restaurants de luxe a la Costa Brava

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Mas de Torrent
Mas de Torrent

12 restaurants de luxe a la Costa Brava

Una selecció de restaurants que cal tastar de la Costa Brava si us voleu donar un bon homenatge

Advertising

Voleu donar-vos un bon homenatge? Passar un migdia o una nit de luxe amb una companyia immillorable i, evidentment, un bon plat? Aquesta és la vostra guia! 12 restaurants del litoral gironí ideals per una primera, segona o tercera cita. O quarta o... ja ens enteneu oi? 

11. Bo. Tic

Restaurants Catalana Baix Empordà

Queixaleu la cuina creativa del Bo.TiC i veureu com us evoca l’Empordà dels guisats i els platillos més tradicionals. Aquest és l’esperit d’aquest restaurant d’una estrella Michelin, situat a quatre passes de la capital baixempordanesa, La Bisbal. Al Bo.TiC fan la seva particular proposta d’autor de la cuina més típica d’aquelles contrades. Ingredients tan autòctons com el bacallà, l’ànec, l’arròs i el pollastre prenen formes originals i sorprenents al paladar. Com en el bacallà confitat, patata, essència de tòfona i San Simón, el magret d’ànec i peres al vi o el risotto, rostit d'ànec, carbassa i tòfona. Tenen diversos menús que van dels plats més tradicionals als més creatius i juganers i una carta de vins molt àmplia, amb més de 400 referències.

12. Restaurant Far Nomo

Restaurants Japonesa

No baixeu de Sant Sebastià sense viure l’experiència gastronòmica del Far Nomo.  Si bé us pot sobtar trobar un restaurant japonès en un lloc tan mediterrani, l’excel·lència d’aquest establiment ha creat adeptes d’arreu del món i ha fet d’aquesta jugada arriscada una aposta guanyadora. El local és elegant i acollidor, i podeu espiar els cuiners a través d’un vidre que us ensenya l’activitat de la cuina per començar a salivar. Els productes són frescos i de proximitat i els plats estan a l’alçada de la seva situació privilegiada. Disposen d’entrants japonesos, una amplia carta de tàrtars i tatakis, sushi, arrossos i brasa. Una recomanació que arrasa? El tàrtar de tonyina o el de gamba de Palamós. Si hi aneu a l’estiu, feu-vos el regal de reservar taula a la terrassa per gaudir de les increïbles vistes del restaurant.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising