Girona tĂ© el millor restaurant del mĂłn. Una frase tan fĂ cil de dir i, a la vegada, una realitat tan difĂcil d’aconseguir. Ho saben prou bĂ© els tres germans Roca que, des del 1986, han picat pedra i aflorat enginy per arribar a fer possible un restaurant tan excepcional i excel·lent que qualsevol bon adjectiu qualificatiu corre el risc de quedar-se curt a l’hora de categoritzar-lo. Per als qui la cuina i les sensacions que pot transmetre el menjar en una taula sĂłn la seva mĂ xima felicitat, llavors en Joan als fogons, en Josep a la sala i a la bodega, i en Jordi a la rebosteria, sĂłn els mĂ xims creadors de felicitat. El seu objectiu diari Ă©s fer emocionar el client fent-lo viure una experiència mĂ gica des que entra fins que surt. Per fer-ho possible, una setantena de professionals i els millors productes de proximitat i de tot el mĂłn estan al servei d’una cinquantena escassa de comensals. Però l’equaciĂł no es resoldria sense una tercera variable que engloba tradiciĂł culinĂ ria, avantguarda, investigaciĂł i la seva pròpia manera de ser i pensar. Sense perdre mai els seus orĂgens en la cuina catalana apresa de la seva mare i el restaurant familiar Can Roca, situat a pocs metres del Celler (i on cada dia hi van a dinar tot el personal), els tres germans han conquistat la gastronomia mundial fins i tot creant noves tècniques de cuina que han marcat tendència i que ara altres restaurants del mĂłn apliquen. T’atreveixes a viure-ho? Doncs des del 2013 hi ha un nou sistema de reserves p
Girona és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. L'oferta és variada i de qualitat: des del petit bar de tapes de tota la vida, fins als restaurants amb estrelles Michelin. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els 35 millors restaurants, aquells amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules gironines. Bon profit!