Els concerts de música clàssica de la temporada

Els propers mesos ens visiten grans mestres!

0

Comentaris

comments.add +

Una selecció dels concerts de música clàssica que cap bon melòman s'hauria de perdre

OBC: La passió turca de Fazil Say

 • Recomanat

El pianista turc, després del concert en solitari que ha fet aquesta mateixa setmana a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori, debuta al costat de la Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. El programa, que dirigirà el director finlandès Hannu Lintu, inclou l'audició del 'Concert per a piano i orquestra 'Water'', de Fazil Say, el 'Preludi', del tercer acte de 'Follet', d'Enric Granados; i la 'Simfonia núm. 5' de Jean Sibelius.

 1. L'Auditori Lepant, 150, Eixample, 08013
 2. Dv març 6 - Dg març 8
Informació

La Passió segons Sant Joan

 • Recomanat

Continuen els concerts dedicats als compositors Arvo Pärt i Bernat Vivancos als qui la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, dedica aquesta temporada una atenció especial. En aquest concert hi destaca la 'Passio Domini Nostri Jesu Christi secundum Joannem', que Arvo Pärt va compondre el 1982. El programa es complementa amb dues estrenes mundials: 'Lasciatemi morire', de Bernat Vivancos, i 'The Fruit of Silence', de P. Vasks. Finalment, també s'hi podrà sentir la peça 'Solfegio' d'Arvo Pärt. La interpretació anirà a càrrec del Latvian Radio Choir, dirigit per Sigvards Klava.

 1. Església de Santa Maria del Pi Cardenal Casañas, 16, Ciutat Vella, 08002
 2. Ds març 7
Informació

Siegfried

 • Recomanat

Continua la Tetralogia wagneriana en el muntatge que dirigeix escènicament Robert Carsen. Després de 'L'or del Rin' i 'La Valquíria', de temporades anteriors, ara és el torn de 'Siegfried'. En total se n'oferiran set funcions. Josep Pons s'ocupa de la direcció musical i en el doble repartiment destaquen veus com les de Lance Ryan, Peter Bronder, Albert Dohmen, Irene Theorin o Ewa Podles, entre d'altres.

 1. Gran Teatre del Liceu La Rambla, 51-59, El Raval, 08002
 2. Dc març 11 - Dl març 23
Informació

Siegfried

 • Recomanat

El Gran Teatre del Liceu continua amb el projecte de representar una nova producció de Robert Carsen de la Tetralogia de Wagner en quatre temporades. Som a la tercera i per tant, aquest any toca 'Siegfried'. La direcció musical és a càrrec de Josep Pons, el titular de l'orquestra del teatre. Entre els solistes vocals, hi trobem les veus de Lance Ryan, Peter Bronder, Albert Dohmen, Jochen Schmeckenbecher i Ewa Podles, entre d'altres.

 1. Gran Teatre del Liceu La Rambla, 51-59, El Raval, 08002
 2. Dc març 11 - Dl març 23
Informació

Palau 100 Piano: Grigory Sokolov

 • Recomanat

Tenir una figura internacional i indiscutible del piano com Grigory Sokolov gairebé cada any a Barcelona és un luxe absolut. És d'aquelles cites imprescindibles, que cada cop atrapa un públic més fidel. Aquesta vegada el pianista rus ofereix un programa format per música de Johann Sebastian Bach ('Partita núm. 1'), Beethoven ('Sonata núm. 7') i Franz Schubert ('Sonata en la menor, opus 143'; i els 'Sis Moments Musicals').

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dc març 11
Informació

OBC: La Resurrecció de Mahler

 • Recomanat

Si la música de Gustav Mahler és de les més estimades per Pablo González, no hauria d'estranyar que, en la seva última temporada com a titular de la Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, programés alguna de les seves simfonies. La Segona, doncs, és l'escollida. Serà amb un repartiment que encapçalen les veus de Camilla Tilling (soprano) i Gerhild Romberger (mezzosoprano), i que tindrà també la presència de tres dels millors cors del país: el Cor Madrigal, el Cor Lieder Càmera i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.

 1. L'Auditori Lepant, 150, Eixample, 08013
 2. Dv març 13 - Dg març 15
Informació

Jordi Savall: Passió segons Sant Mateu

 • Recomanat

El músic català dirigeix aquesta versió d'una de les obres imprescindibles de la Història de la Música. La 'Passió' de Bach, en mans d'un dels músics més destacats del panorama de la música antiga d'aquestes últimes dècades. A més, amb l'atractiu de ser la primera vegada. Tot un repte, que afrontarà amb els seus conjunts La Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations.

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dg març 15
Informació

Tristan und Isolde

 • Recomanat

El Gran Teatre del Liceu programa per aquesta temporada una única funció i en format de concert d'un dels títols emblemàtics de Richard Wagner: 'Tristany i Isolda'. Serà amb el gran atractiu de la presència com a director musical del rus Valery Gergiev, habitual de les temporades d'Ibercamera. La seva orquestra aquesta vegada serà la del Teatre Mariinski de Sant Petersburg, i el cor, el del Liceu. Entre els solistes vocals destaca la presència de Mikhail Petrenko, entre d'altres.

 1. Gran Teatre del Liceu La Rambla, 51-59, El Raval, 08002
 2. Dc març 18
Informació

30 minuts de clàssica: Duo Ucello

 • Recomanat
 • Gratis

Des del mes de juliol, Barcelona disposa d'un nou espai on escoltar concerts breus de música clàssica. Són sessions gratuïtes de mitja hora que protagonitzen joves estudiants. En aquesta ocasió, serà un duet format per flauta i piano, que interpreten peces de Fauré, C. Ph. E. Bach, Bloch i Händel.

 1. ArtTe Muntaner, 83, 08009
 2. Dj març 19
Informació

Palau 100: Riccardo Muti

 • Recomanat

El director italià, una de les batutes més prestigioses del món, torna a Barcelona per actuar en el cicle estrella del Palau, i posar-se al capdavant d'una orquestra de joves del seu país, l'Orchestra Giovanile Luigi Cherubini. Plegats interpretaran obres de Gioachino Rossini ('Obertura de Guillem Tell'), Franz Schubert ('Simfonia núm. 4, Tràgica') i Piotr I. Txaikovski ('Simfonia núm. 5').

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dg març 22
Informació
Propers concerts de música clàssica


Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques