Els concerts de música clàssica de la temporada

Els propers mesos ens visiten grans mestres!

0

Comentaris

comments.add +

Una selecció dels concerts de música clàssica que cap bon melòman s'hauria de perdre

Jordi Savall: Les nouveaux goûts réunis

 • Recomanat

Nova proposta de la temporada de concerts de música antiga, organitzada conjuntament per Jordi Savall i L'Auditori de Barcelona. Aquesta vegada, al capdavant del seu conjunt Le Concert des Nations, interpreta un programa amb obres de François Couperin, Marin Marais, Jean-Baptiste Forqueray, Jean-Philippe Rameau, Georg Philipp Telemann, Jean-Marie Leclair i Carl Philipp Emanuel Bach.

 1. Drassanes Reials Av. de les Drassanes, s/n
 2. Dj abr 9
Informació

OBC: Festival Beethoven

 • Recomanat

La Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya interpreta en un sol cap de setmana la integral dels concerts per a piano i orquestra de Ludwig van Beethoven. Cinc concerts que es repartiran entre divendres, dissabte i diumenge, alguns dels quals sonaran dues vegades. Tot un tour de force per a Rudolf Buchbinder, que actuarà en la doble vessant de solista i director.

 1. L'Auditori Lepant, 150, Eixample, 08013
 2. Dv abr 10 - Dg abr 12
Informació

Gustav Mahler Jugendorchester + Jonathan Nott

 • Recomanat

L'orquestra de joves fundada pel desaparegut Claudio Abbado arriba al Palau per interpretar la Segona Simfonia 'Resurrecció' de Mahler, que no fa gaire s'ha pogut sentir a L'Auditori, dins la temporada de l'OBC. La direcció anirà a càrrec d'un dels grans especialistes de l'actualitat en aquest tipus de repertori. Les solistes vocals seran Chen Reiss i Christa Mayer, i les parts corals seran interpretades per l'Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dg abr 12
Informació

JONC: piano x piano

 • Recomanat

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya, dirigida pel seu titular Manel Valdivieso, ofereix un concert amb col·laboració amb el Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona. Es tracta del premi que l'orquestra ofereix a un dels semifinalistes del concurs, Marc Herèdia. Ell serà el solista del 'Concert per a piano i orquestra núm. 2', de Serguei Rakhmàninov. El programa es completa amb una altra obra d'un compositor rus: 'Quadres d'una exposició', de Mussorgski, en l'orquestració preparada per Maurice Ravel.

 1. L'Auditori Lepant, 150, Eixample, 08013
 2. Dt abr 14
Informació

Kristian Bezuidenhout

 • Recomanat

La integral de les sonates per a piano de Wolfgang Amadeus Mozart s'hauran pogut escoltar al Palau entre aquesta temporada i la passada, gràcies als quatre concerts que oferirà el pianista sud-africà, especialista en aquestes obres, que interpreta habitualment els seus concerts amb fortepiano. Enguany podrem gaudir dels dos últims recitals, en dies consecutius, en els que interpretarà un total de vuit obres, quatre sonates cada dia.

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dt abr 14 - Dc abr 15
Informació

Elisabeth Leonskaja

 • Recomanat

La veterana i admirada pianista russa, és habitual veure-la als escenaris barcelonins, ja sigui a L'Auditori (on ha actuat en diverses ocasions amb l'OBC) o al Palau. Precisament serà a l'edifici de Domènech i Montaner on ofereixi aquest recital, dins la temporada de grans pianistes internacionals. El programa està dedicat íntegrament a la música de Franz Schubert, una de les seves especialitats.

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dj abr 16
Informació

Carmen

 • Recomanat

El Gran Teatre del Liceu recupera la producció de l'òpera de Georges Bizet, amb direcció d'escena de Calixto Bieito. Un muntatge que va causar polèmica quan es va estrenar ara fa uns cinc anys, però que amb el pas del temps s'ha consolidat. Els papers principals són a càrrec dels cantants Béatrice Uria-Monzon i Nikolai Schukoff; amb la participació també del Cor de Nens Vivaldi, al costat del cor i l'orquestra del teatre. De la direcció musical se n'ocupa Ainars Rubikis.

 1. Gran Teatre del Liceu La Rambla, 51-59, El Raval, 08002
 2. Dv abr 17 - Ds maig 2
Informació

OBC: Festival Beethoven 2

 • Recomanat

La Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya conclou la programació dedicada a la música concertant de Ludwig van Beethoven, amb la interpretació del Triple Concert -amb Khatia Buniatishvili, Renaud Capuçon i Edgar Moreu com a solistes-, del compositor de Bonn. Obres d'Amargós i la 'Segona Simfonia' de Nielsen completen el programa. La direcció anirà a càrrec de Pablo González, el titular de l'orquestra.

 1. L'Auditori Lepant, 150, Eixample, 08013
 2. Dv abr 17 - Dg abr 19
Informació

Mark Padmore + Paul Lewis

 • Recomanat

El tenor anglès, una de les veus més expressives de l'actualitat s'endinsa en l'univers de Schubert, en un projecte musical que portarà els tres grans cicles de cançons al Palau de la Música Catalana, en tres temporades consecutives. En la primera, acompanyat pel també músic anglès Paul Lewis, oferirà 'Die schöne Müllerin' (La bella molinera). La temporada que ve serà el torn per 'Viatge d'hivern', i a l'altra, 'El cant del cigne'.

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dg abr 19
Informació

Maurizio Pollini

 • Recomanat

El gran pianista italià torna al Palau de la Música Catalana, de la mà d'Ibercamera, per a oferir un recital en solitari, que inclou obres de dos dels seus compositors de capçalera. Si en la primera part s'hi podran sentir dues de les sonates de Beethoven, en la segona interpretarà peces de Frédéric Chopin. Una oportunitat única per no deixar perdre l'ocasió de sentir en directe un dels millors pianistes d'aquestes últimes dècades.

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dj abr 23
Informació
Propers concerts de música clàssica


Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques