Els concerts de música clàssica de la temporada

Els propers mesos ens visiten grans mestres!

0

Comentaris

comments.add +

Una selecció dels concerts de música clàssica que cap bon melòman s'hauria de perdre

OBC + Eivind Adland + Elena Copons + Pau Codina

 • Recomanat

Amb el títol 'Peer Gynt, un conte il·lustrat', s'ofereix aquest programa que tindrà la participació d'Alexander Polzin, en l'apartat de vídeo. A més de l'obra de Grieg, també hi sonaran peces de Saint-Saëns ('Concert per a violoncel i orquestra núm. 1', amb el debut de Codina amb l'OBC) i de Nielsen ('Helios').

 1. L'Auditori Lepant, 150, Eixample, 08013
 2. Dg nov 23
Informació

Arabella

 • Recomanat

El Gran Teatre del Liceu no ha volgut desaprofitar el 150è aniversari del naixement del compositor alemany Richard Strauss per programar una de les seves òperes. Així, entre el 17 i el 29 de novembre, s'oferiran cinc representacions d'aquesta òpera estrenada a Bremen el 1933. La producció ve de Frankfurt i té l'atractiu de comptar amb la cantant Anne Schwanewilms en el rol principal. Antoni Ros Marbà dirigirà l'orquestra i el cor del Teatre, mentre la direcció d'escena anirà a càrrec de Christof Loy.

 1. Gran Teatre del Liceu La Rambla, 51-59, El Raval, 08002
 2. Dg nov 23 - Dc nov 26
Informació

Philippe Jaroussky vs Vivaldi

 • Recomanat

Una de les veus de contratenor més boniques i pures de l'actualitat torna a Barcelona, per oferir un concert de música barroca, en el que hi sonaran peces de Vivaldi i d'Scarlatti. Al cantant francès l'acompanyarà l'Ensemble Artaserse, un conjunt amb el que ja ha col·laborat en nombroses ocasions.

 1. L'Auditori Lepant, 150, Eixample, 08013
 2. Dc nov 26
Informació

Dido reloaded / Go, Aeneas, Go!

 • Recomanat

L'òpera torna al Lliure amb aquesta producció que ja es va poder veure fa uns mesos a Barcelona i també en altres ciutats. Es tracta d'una revisitació per part de sis creadors actuals (els compositors Xavier Bonfill, Raquel García-Tomás, Joan Magrané i Octavi Rumbau; la dramaturga Cristina Cordero i l'escenògraf Jordi Pérez Solé) d'una de les òperes més destacades del Barroc: 'Dido i Enees' de l'anglès Henry Purcell. La producció és d'Opera de Butxaca i Nova Creació i en els papers principals hi podem trobar les veus d'Anna Alàs, Maria Hinojosa i Joan Ribalta. Els acompanyen només dos instrumentistes: el clarinetista Víctor de la Rosa i la violoncel·lista Célia Torres.

 1. Teatre Lliure: Montjuïc Pg. Santa Madrona, 40-46, Sants-Montjuïc, 08038
 2. Dc nov 26 - Dg nov 30
Informació

Cicle Beethoven: La Novena

 • Recomanat

La Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu continuen el cicle que dediquen enguany a la música de Ludwig van Beethoven. Aquesta vegada oferiran dues audicions de l'última de les simfonies del músic de Bonn. A destacar la participació de la Polifònica de Puig-reig i la direcció de Josep Pons, titular de l'orquestra.

 1. Gran Teatre del Liceu La Rambla, 51-59, El Raval, 08002
 2. Dj nov 27 - Dv nov 28
Informació

30 minuts de clàssica: Soledad Vicente + Kiev Portella

 • Recomanat
 • Gratis

Un duet de viola i piano protagonitza aquest concert breu. Una nova proposta del cicle que els dijous, divendres i dissabtes al matí d'organitzen en aquest local de l'Eixample barceloní. S'hi podran sentir composicions de Fauré, Saint-Saëns i Villa-Lobos.

 1. ArtTe Muntaner, 83, 08009
 2. Dv nov 28
Informació

OBC + Pablo González + Asier Polo

 • Recomanat

Continua la temporada de concerts de la Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb un programa que té dos dels poemes de Richard Strauss com a un dels atractius principals: 'Don Joan' i 'Till Eulenspiegel'. Completen el programa la 'Fantasia sobre la Primera Benaurança' de Benejam i les 'Variacions Rococó' de Txaikovski, per a violoncel i orquestra.

 1. L'Auditori Lepant, 150, Eixample, 08013
 2. Dv nov 28 - Dg nov 30
Informació

Palau 100 Piano: Javier Perianes

 • Recomanat

El pianista andalús, un dels intèrprets espanyols més actius a nivell internacional, ha presentat no fa gaire un disc monogràfic dedicat a Felix Mendelssohn. En podrem sentir una selecció en aquest concert, combinada amb tres de les sonates que va compondre Ludwig van Beethoven, concretament les núms. 12, 27 i 31.

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dt des 2
Informació

El Messies Participatiu 2014

 • Recomanat

Una de les cites indispensables dels dies previs al Nadal són els concerts que tenen l'oratori 'El Messies' de Haendel com a protagonista. Els que organitzen des de l'Obra Social "la Caixa" des de fa anys, són especials. D'entrada perquè hi participen més de quatre-cents cantants individuals, que han anat treballant l'obra intensament les últimes setmanes. Però a més, la qualitat de l'orquestra i el cor principal que hi actua és de primer nivell. Enguany serà l'Orquestra of the Age of Enlightenment i el Choir of the Enlightenment. Els solistes vocals, igualment de prestigi, seran aquesta vegada Sophie Bevan, Catherine Wyn-Rogers, John Mark Ainsley i Ashley Riches. I la direcció anirà a càrrec de Robert Howarth.

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dl des 15 - Dt des 16
Informació

Palau 100: Anna Netrebko

 • Recomanat

La soprano russa torna a Barcelona, per actuar aquesta vegada al Palau de la Música Catalana. L'acompanyaran el tenor Riccardo Massi i l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, dirigida en aquesta ocasió per Marco Armiliato. El programa que presenta està format per grans àries veristes i de Giuseppe Verdi. Així sonaran fragments d'òperes com 'Macbeth', 'Il Trovatore' o 'Don Carlo', entre d'altres.

 1. Palau de la Música Catalana Palau de la Música, 4-6, Ciutat Vella, 08003
 2. Dc des 17
Informació
Propers concerts de música clàssica


Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques