Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Els 10 llocs que més ens agraden per prendre un BitterKAS
Amb la imatge renovada i un bon gust que cal tastar, aquesta beguda ja clàssica s’ha fet lloc en els millors bars i restaurants de la ciutat. La vols redescobir fent un aperitiu? Et proposem on!
Per a moltes persones, i des de fa ja molts anys, l’aperitiu és sinònim de BitterKAS. Ara, aquesta beguda i l'actor Santi Millán s’han unit per buscar els millors llocs de Barcelona on fer un aperitiu, i des de Time Out ens hi sumen a la seva proposta! La majoria dels locals triats per ells, són clàssics de la nostra revista, alguns fins i tot premiats i d’altres valorats amb cinc estrelles. Llocs que són un paradís per fer un aperitiu i que no us heu de perdre. A més, si encara voleu estar més al dia, no us perdeu la “Guía de nuestros aperitivos favoritos 2017”, que es presentarà el proper dia 14. Una excusa ideal per iniciar-se o consolidar-se com a bevedor de BitterKAS!
Tarannà
De vegades necessites desesperadament trobar un lloc que esdevingui el teu salvavides a qualsevol hora del dia. El Tarannà és un d’aquests miracles que apareixen, de sobte, a la teva existència. Un flotador furtiu enmig d’un naufragi. I amb terrasseta! El lloc ideal per fer un aperitiu qualsevol dia de l'any. Potser per això està valorat amb cinc estrelles per l'Òscar Broc a Time Out.
Els Sortidors del Parlament
Aquest local que va guanyar el Premi Time Out 2013 al Millor Bar, farcit de gent amb copes a la mà, no fa gaire era un taller mecànic de motos. Els Sortidors del Parlament és el nou paradís per als que gaudeixen d’un bon pica-pica. Entre bótes de vi i mobiliari distret, la gent s’asseu a beure entre tamborets i taules a compartir, en un caos endreçat. La llista de tapes és abundant i plena de clàssics. Hi trobareu anxoves, formatges artesans, secallona..., però també s’hi inclouen altres tapes ben curioses, com la truita d’ous de guatlla amb aroma de tòfona negra i la sardina fumada amb escalivada.
Bar Calders
Amb una terrassa ubicada en un passatge del barri de Sant Antoni, aquest local amb molta història (fes clic a l’enllaç per llegir-la) té un vincle especial amb Mèxic que es reflecteix als seus plats i tapes. Guacamole, nachos, quesadillas i d’altres delícies ideals per fer un aperitiu amb una bona beguda refrescant. I si aneu amb gos, no patiu: a ell també li serviran un plat amb aigua per saciar la set! Ens agrada tant que l'any 2012 li vam donar el Premi Time Out al Millor Bar de la ciutat. Imbatible!
Quimet i Quimet
Ho diuen totes les guies del món i em sap greu repetir-me però el Quimet i Quimet és, vaja, per deixar anar la llagrimeta. Tenen cervesa pròpia, serveixen el millor vermut d'aixeta del planeta, ofereixen una varietat de vins que els arriba al sostre i, pels qui no vulguin alcohol, ara també tenen BitterKAS. Tot aquest cúmul de felicitat acompanya unes tapes que farien ressuscitar els morts.
Morro Fi
Per gaudir d’un aperitiu a qualsevol hora del dia, cal anar al Morro fi, perquè els hi encanta saltar-se les normes i te’l serviran encara que sigui de nit. Aquest és l’espai minúscul on tres ex-bloguers (Marcel Fernández, Marc Monzó i Guillermo Ptaff) han desenvolupat tot el que han après peregrinant de bar en bar i ho han convertit en un paradís del ‘tapeo’. Agafa fort la teva beguda, perquè l’espai és tan petit i s’omple tant que corre el risc de caure!
Caballa Canalla
Davant del mercat de la Barceloneta, Caballa Canalla presenta un ventall interessant i diferent d’oferta gastronòmica i lúdica. En un espai ampli, a qualsevol hora, es pot gaudir de tapes i platets elaborats amb productes bons i frescos provinents del mercat veí, a més de cocteleria, d’una àmplia selecció de vins i d'un BitterKAS ben fresc.
Bar Tomás
Quan algú per primer cop assegura que fas les millors braves de Barcelona, t'està fotent una soga al coll. Als del Bar Tomàs ja fa molt temps que els van erigir com els reis de la patata brava i això és molt dur. No hi ha dia que se'ls pugui cremar una patata, ni ningú no permetria que se'ls acabés la salsa. En qualsevol moment, pot arribar un client de l'altra banda del planeta a tastar les braves del Tomàs. Són molt bones, és ben cert, però jo no deixaria de tastar la resta de tapes, per si de cas.
Senyor Vermut
Dirigit per la família Miralles, el Senyor Vermut té en el vermuteig la seva espina dorsal. La carta de tapes i platillos en va plena de clàssic, tots amb el toc Miralles. Un gaspatxo de préssec, unes croquetetes –fantàstiques les de ceps–, un capipota amb el sabor dels menuts que preparava l'àvia, unes braves interessants, no superlatives, i una broqueta moruna ben marinada amb oli i espècies.
El Nacional
Aquest és un espai d'allò més singular: al bell mig del passeig de Gràcia, aquest és un espai industrial de 3.500 metres quadrats sota una volta catalana, amb quatre restaurants, quatre barres, 200 empleats, i una capacitat per atendre 2.500 clients. Podem passar per: La paradeta, un fast food de delicadeses sanes (coques, formatge, amanides, verdures, embotits), La Taperia (bones tapes fredes i calentes, i guisats), la Llotja (on es pot escollir peixa pes i menjar-lo en forn, brasa, vapor, fregit i planxa) i La Braseria, on s'exposa la carn madurant en vitrines i on es pot optar per carn de primeríssima qualitat.
La Taverna del Suculent
El local del costat del Suculent és molt més que un apèndix del restaurant, encara que formalment sigui una barra: aquí hi podem trobar tapes amb el punt just d'imaginació i classicisme. Com per exemple, un patè de musclos finíssim, un braç de gitano d'ensaladilla russa –clàssic oblidat– o un guisat on les crestes de gall substitueixen el capipota. Tot vé en racions petites, i la cervesa és molt bona. Tenen predilecció per la triperia creativa i cert toc de tasca andalusa. Sempre obert, cuina sense interrupcions, a peu dret o al tamboret.