4 M'encanta
Guarda-ho

Blog

El blog de Time Out Barcelona: t'expliquem notícies, la cultura i les petites coses de la vida que passen cada dia a la teva ciutat

600 Seat 600 per batre el Guinness

L'històric Seat 600 celebra el seu 60è aniversari. El 600 és, probablement, el turisme que va revolucionar la conducció a tot l'Estat i un dels models més autèntics que s'han fet mai, produït a partir de la segona meitat del segle XX i fins al 1973. Gairebé se'n van fer 800.000 unitats i ràpidament es va convertir en un èxit comercial sense precedents.

Llegir-ne més
Per Pau Roca

El límit per esborrar els whatsApp serà...

Fa uns tres mesos, en aquest mateix blog, us explicàvem que la nova versió de WhatsApp, que arribarà en les pròximes setmanes, inclourà que els usuaris puguin esborrar missatges, fotos o vídeos enviats. S'ha acabat això de penedir-se per missatges enviats, però el que no sabíem era el temps límit que tindríem per cancel·lar un missatge. Doncs bé, el temps límit per fer-ho serà de 2 minuts.

Llegir-ne més
Per Pau Roca

El Molino demana ajuda

El Molino és un dels símbols indiscutibles de la cultura i el teatre a Barcelona. Va obrir portes a finals del segle XIX al 'Montmartre barcelonès', que és com es coneixia popularment al barri del Poble Sec, sota el nom de la Pajarera Catalana. Després va convertir-se en el Petit Moulin Rouge, tot i que això de 'Rojo' nova agradar molt a la plana major de la dictadura franquista, que va obligar a suprimir la paraula per les connotacions polítiques.

Llegir-ne més
Per Pau Roca
Advertising

Álex de la Iglesia i el món dels fills de puta

Els qui som més tous que una pannacotta, més purs que el Marcel Borràs a 'Incerta glòria' i més verges de ment que els personatges de Audrey Hepburn i Doris Day junts sentim una irreprimible i gairebé pecaminosa atracció cap a les pel·lícules d'Álex de la Iglesia, paràboles morals que ens expliquen les mateixes històries que els films de Michael Haneke, Ulrich Seidl o Lars von Trier, però amb humor. Fer-ho en clau de comèdia no desactiva les dosis de negativitat i pessimisme cap a la raça humana, no, però és un filtre agradable.

Llegir-ne més
Per Pere Vall

Per què m'agrada el teatre

Avui és el Dia Mundial del Teatre, és a dir, el dia mundial dels teatrers. Podeu comprar entrades amb descompte, podeu seguir els premis de la crítica, però sobretot avui és el dia de retre homenatge al teatre, a aquest art tan antic i tan nou. Sobretot ara que s'ha posat de moda, des de certa intel·lectualitat, dir pestes del teatre i vantar-se de no trepitjar mai una platea, des de la rialla de Quim Monzó a la mala bava de Javier Marías. Per això, des d'aquest raconet de món, us vull explicar per què m'agrada tant en el teatre. Sóc sospitós, però...

Llegir-ne més
Per Andreu Gomila

Què coi fa una pista d'atletisme al mig del Poblenou?

Poblenou s'ha despertat avui amb una llarga pista d'atletisme dibuixada al tram entre els carrers Roc Boronat i Ciutat de Granada, just a la zona denominada 'superilla', el projecte de l'Ajuntament per apartar els automòbils en favor dels vianants i les bicicletes.La idea de la 'superilla', però, no ha sortit com Colau esperava. Ha creat embussos de trànsit, canvis desconeguts de parades d'autobús, i ha donat més problemes que facilitats als veïns, expliquen des de la plataforma PasP9, Afectats Superilla Poblenou.

Llegir-ne més
Per Pau Roca
Advertising

Barcelona s'apagarà en contra del canvi climàtic

El canvi climàtic és un dels problemes més greus que ens afectarà en els pròxims anys. L'organització World Wildlife Fund (WWF) treballa per conscienciar d'aquest problema i és per això que existeix l'Hora del Planeta, una crida a ciutats, organitzacions i ciutadania per apagar les llums i mobilitzar més de 7.000 ciutats de tot el món "per demostrar el seu suport a la lluita contra el canvi climàtic".

Llegir-ne més
Per Pau Roca

5 experiències 'trendy' de 2017

A finals dels anys 70, qui anava de vacances a Benidorm era un afortunat. Als 80, Torremolinos o Salou eren les destinacions preferides per als qui tenien estalviades algunes pessetes. I als 2000, el turisme es va popularitzar del tot i era comú visitar ciutats exòtiques de Mèxic, de l'Índia o del nord d'Europa.Ara tot ha canviat.

Llegir-ne més
Per Pau Roca

Els encreuaments més perillosos de Barcelona

Tot i que els accidents poden aparèixer on menys ho esperem, a Barcelona hi ha punts negres fatídics on, any rere any, es repeteixen molts sinistres. Àrees urbanes, quasi sempre encreuaments, on es produeixen més de deu accidents a l'any. Dels 10.000 del 2015, 27 van acabar amb una de les víctimes mortes i 199 ferits greus. I l'any 2016 les estadístiques van ser semblants.

Llegir-ne més
Per Pau Roca
Advertising

‘Casablanca’ i l’imaginari col·lectiu

La Viquipèdia defineix l'imaginari col·lectiu com "el conjunt de valors, normes, històries i símbols que formen part d'una cultura, diferenciant-la de les altres. Constitueix, per tant, una esfera que dota de significat les institucions i esdeveniments d'una comunitat, una manera de representar i explicar la realitat. El terme prové de Lacan i la seva concepció de l'inconscient. Tot i això, va ser Edgar Morin el que va adaptar el concepte l'any 1960 a la societat del moment".

Llegir-ne més
Per Pere Vall
Mostra'n més

Comentaris

2 comments
de  BARNOLA, N
de BARNOLA, N

Com ho hem de fer per que us feu ressó d'un nou restaurant de menjar tex-mex?

gracies per la vostra ajuda.

Madol F
Madol F

Benvolguts i benvolgudes, com ho puc fer per tal que us feu ressò, si us agrada, d'una novetat editorial que sortirà per Sant Jordi?