4 M'encanta
Guarda-ho

Blog

El blog de Time Out Barcelona: t'expliquem notícies, la cultura i les petites coses de la vida que passen cada dia a la teva ciutat

El millor fotògraf de casaments del món, a Barcelona

Diuen que un casament és, per als seus protagonistes, un dels moments més importants de les seves vides. Tot ha de sortir perfecte, cal immortalitzar aquell petó, ball o somriure, que serà irrepetible. És per això que el paper del fotògraf en un casament és importantíssim. La seva elecció és clau i d'ell, o d'ella, dependrà el record d'un dia que ha de ser rodó.Hi ha molts i molt bons fotògrafs i fotògrafes de noces al món, però el millor, el número u, és de Saragossa i es diu Víctor Lax. "No només vull capturar instants sinó les sensacions i emocions que es generin al voltant d'ells", explica Víctor a la seva pàgina web.

Llegir-ne més
Per Pau Roca

Uns 70 músics participaran avui a les proves per tocar al metro

TMB, juntament amb l'Associació de Músics de Carrer (Amuc) i el jurat de professors de l'Escola de Música Juan Pedro Carrero, ha organitzat per a aquest dijous 23 de març, les proves de selecció per tocar als 38 punts reservats al metro de la nostra ciutat. Serà de 9.30 h a 20 h, al vestíbul de la parada d'Universitat. Tothom qui vulgui pot anar-hi per gaudir d'aquestes proves, que ompliran Universitat de música, segons ha informat TMB. Es tracta d'un projecte amb setze anys d'antiguitat, que farà que la qualitat dels músics al metro torni a ser molt alta.

Llegir-ne més
Per Pau Roca

15 mapes sobre Europa per conèixer-la millor

El periodisme de dades sempre ha estat una eina molt útil per veure i entendre, de manera gràfica, certes coses que passen al món. Avui dia hi ha molta gent que es dedica a fer gràfics, esquemes i muntatges sobre un munt de coses, per després compartir-les a la xarxa. A través del web Buzzfeed hem pogut saber, per exemple, com es diu cervesa a diversos països d'Europa. O quines categories del porno busquen les dones a Espanya, França, Itàlia o Bèlgica. O com es diuen les persones més riques de cada país del continent. Si tot això us genera un mínim de curiositat, aquí teniu 15 mapes que us faran conèixer algunes curiositats d'Europa.

Llegir-ne més
Per Pau Roca

La sala Salamandra 2 tanca al juny

La Salamandra 2 haurà de tancar. La notícia no ha agafat de nou als propietaris, tot i que aquestes decisions mai són fàcils d'interioritzar. Feia uns deu anys que un pla urbanístic amenaçava amb tirar a terra la Salamandra 2, la sala de concerts de mitjà format, també situada a l'avinguda Carrilet, a l'Hospitalet. Ara, l'execució és imminent i la sala Salamandra 2 desapareixerà aquest mes de juny. Les dues Salamandres són les sales de rock més conegudes de l'Hospitalet. També són famoses per les seves sessions de Dj, sempre amb la música independent com a fil conductor.

Llegir-ne més
Per Pau Roca

Els continguts temporals arriben a WhatsApp

Primer va ser Snapchat, amb les fotografies efímeres. Després va ser Instagram, que va agafar la mateixa idea per fer les conegudes com Instagram Stories, petites peces audiovisuals que desapareixen després de 24 hores. Facebook no va voler quedar-se enrere i fa pocs dies va llençar la mateixa opció i ara ha estat WhatsApp qui ha volgut oferir aquests tipus de continguts temporals. Ja es poden crear actualitzacions d'estat a WhatsApp amb imatges, gifs o vídeos que desapareixen després d'un dia.

Llegir-ne més
Per Pau Roca

Per què hi ha gent que ocupa dos seients al metro?

S'està propagant un virus perillós al metro. Un incivisme creixent que ho infecta tot. Per alguna raó, cada cop més gent es pensa que sota terra imperen unes lleis diferents al món dels humans, que sota terra pots fer coses que mai faries a la superfície. En aquest sentit, el metro s'ha convertit en un catalitzador d'imbècils, un santuari que atrau incomptables simis no evolucionats, incapaços de processar pautes de comportament essencials per diferenciar-se de les bestioles salvatges i tenir un viatge en pau. Un dels focus més intensos de la malaltia es troba als seients.

Llegir-ne més
Per Òscar Broc

Novetats sobre la zona per a gossos de la platja de Llevant

La zona per a gossos de la platja de Llevant va ser un dels projectes amb millor acollida que va dur a terme el consistori l'any passat. Era una petició popular de feia temps, i des del mes de juliol de l'any passat els gossos poden córrer, banyar-se i divertir-se a la platja de manera lliure i legal a Barcelona.La iniciativa va ser tot un èxit, encara que la principal queixa va ser que la zona s'omplia molt ràpidament. "Ells també pateixen ansietat en veure tanta gent i gossos. L'espai es queda molt petit", ens van dir alguns usuaris habituals quan els vam anar a preguntar.

Llegir-ne més
Per Pau Roca

És que no saben cantar i ballar!

Enfrontar-se a un treball interpretatiu (com enfrontar-se a una creació culinària o a una obra literària) per jutjar-lo exigeix uns coneixements considerables per part del jutge. Com a públic, no és el mateix topar-te amb el primer musical de la teva vida que tenir riques i productives experiències com a espectador de pel·lícules de Vincente Minnelli, Jacques Demy, Stanley Donen, Gene Kelly i Busby Berkeley. És d'una ignorància supina dir que una de les coses que no t'agraden de 'La la land' és... que Ryan Gosling i Emma Stone no saben cantar i ballar. Que ho fan malament. Què vol dir aquest 'malament'? Respecte a què o a qui? A Nureyev i Plisétskaya?

Llegir-ne més
Per Pere Vall

Barcelona tindrà la primera cooperativa d'habitatges en cessió d'ús

És tan senzill com un habitatge en què la propietat és col·lectiva i recau sempre en la cooperativa. Els habitants en són socis i hi poden viure allà tota la vida. Tot per accedir a "un habitatge de caràcter social, econòmic i ambientalment sostenible, i no haver de passar pels circuits del mercat immobiliari convencional", expliquen des de La Borda. Aquest projecte va néixer l'any 2014 amb la creació d'una cooperativa per treballar i arribar al que ara estan a punt d'aconseguir: tenir un habitatge digne per als seus socis a partir de la creació de 28 habitatges per a 50 persones que treballin conjuntament i en equip pel bé comú.

Llegir-ne més
Per Pau Roca

Una aplicació per apropar-nos als comerços tradicionals de Barcelona

Els canals digitals són eines molt útils per a negocis que volen donar a conèixer els seus productes o serveis. Avui dia, més que mai, aprofitar-se de l'avenç tecnològic és bàsic per a millorar i comunicar de forma més eficient, per això va néixer Chopit, una aplicació que ofereix als comerços de proximitat de la nostra ciutat arribar als seus clients. Chopit és una mena de mirall o aparador digital en el qual els comerços poden incloure de forma fàcil i ràpida les seves ofertes. Hi poden publicar fotos dels productes i la informació corresponent com el preu la disponibilitat o les característiques, i també poden mostrar les ofertes i descomptes del dia.

Llegir-ne més
Per Pau Roca
Mostra'n més

Comentaris

2 comments
de  BARNOLA, N
de BARNOLA, N

Com ho hem de fer per que us feu ressó d'un nou restaurant de menjar tex-mex?

gracies per la vostra ajuda.

Madol F
Madol F

Benvolguts i benvolgudes, com ho puc fer per tal que us feu ressò, si us agrada, d'una novetat editorial que sortirà per Sant Jordi?