Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors botigues del Raval

Les millors botigues del Raval

Descobreix alguns de les millors establiments del barri

Cerabella
Foto: Maria Dias Cerabella
Advertising

Des d'establiments emblemàtics, carregats d'història prèvia al canvi de cara del Raval als 90, fins a botigues que han contribuït a regenerar el circuit comercial i cultural del barri en els últims anys. El Raval té vida i una gran oferta d'establiments de proximitat on podeu fer-vos amb mobles, llibres, discos, perfums d'autor, roba i calçat... abastiu-vos de cap a peus en aquests comerços.

 

NO T'HO PERDIS: les botigues més boniques de Barcelona.

 

1
Fusta'm
Botigues, Antiquari

Fusta'm

El Raval

Fusta'm va obrir portes el 2010 i en aquest temps ens han educat en el bo i millor del 'vintage'. Ho segueixen fent a través d'objectes de decoració, llums i mobles dels anys 50 fins als 70, també donant oportunitats a productes de nova factura inspirats en el disseny de tota la vida.

2
Topettes2.jpg
Botigues

Les Topettes

El Raval

A Les Topettes, experts en productes de cosmètica nínxol, entendreu per què val la pena doneu una oportunitat a l'olfacte i arriscar per una colònia diferent; a la botiga també tenen un petit assortiment de sabons, cremes i espelmes, i podreu fer-hi tallers d'introducció a la perfumeria.

Advertising
3
La Varieté
Foto: Instagram La Varieté
Botigues

La Varieté

El Raval

La Varieté és una petita empresa que dissenya, fabrica i produeix mobles, complements i altres objectes per a la llar, tots fets amb amor, tots únics. Tenen un peu a Tailàndia, on han après de les manufactures tradicionals, i també a Barcelona, on acaben d'estrenar ubicació.

4
Discos Paradiso
Botigues, Música i entreteniment

Discos Paradiso

El Raval

Calen espais on flueixin els intercanvis d'idees, on es puguin distribuir i promoure petits projectes locals. Amb aquesta filosofia i amb una autèntica passió pel vinil va néixer la botiga Discos Paradiso. Música i forma són importants, en aquest lloc per a les troballes.

Advertising
5
Fatbottom
Fotos: Fatbottom
Botigues, Llibreries

Fatbottom

El Raval

Si sou fans del còmic i de l'edició independent i alternativa, passeu una vegada més per aquesta llibreria bigarrada, on també tenen espai per a petites exposicions.

6
Grey Street
Foto: Maria Dias
Botigues

Grey Street

El Raval

Grey Street és una botiga de coses boniques, el destí per trobar regals assequibles que sobresurten per originals i singulars. Sempre és un plaer apropar-s'hi i descobrir les novetats, locals i d'arreu; recentment han obert espai al Born (Agullers, 12).

Advertising
7
Vintage Room
Foto: Maria Dias
Botigues, Decoració

Vintage Room

El Raval

L'amor pel vintage també es manifesta a Vintage Room, on trobareu una exquisida selecció de mobiliari dels anys 50, 60 i 70.

8
Lata Peinada
Foto: Iván Moreno
Botigues

Lata Peinada

El Raval

L'antic espai La Virgen Despacho Cultural s'ha convertit en una llibreria especialitzada en literatura llatinoamericana: autors mexicans, uruguaians, xilens i argentins, en narrativa, poesia i assaig, de grans segells i editorials independents i amb espai també per a rareses.

Advertising
9
Botiga Macba
Foto: Miquel Coll
Botigues

Macba Store Laie

El Raval

Les botigues dels museus tenen un punt magnètic: atrauen per la selecció de títols i productes i també sorprenen per l’interiorisme (aquí s'ha aconseguit conservar l'ambient diàfan gràcies a la forma i la disposició de les prestatgeries i els llums flotants).

10
Botigues, Llibreries

La Central del Raval

El Raval

La Central del Raval té l'encant de qualsevol llibreria farcida de títols interessants i edicions bibliogràfiques cuidades, però a més l'espai conserva detalls –i manté l'halo reverencial– de la que va ser l'antiga Capella de la Misericòrida.

Advertising
11
Fantastik
Botigues

Fantastik

El Gòtic

Un basar extraordinari, una porta als objectes quotidians d'altres països, que descontextualitzats prenen una dimensió més lúdica; Fantastik seria la versió més desimbolta i exòtica de les botigues 'mainstream' d'objectes decoratius.

12
Estudi Studio
Foto: Maria Dias
Botigues

Estudi Studio

Barcelona

Una botiga multimarca construïda amb molt bon ull; darrere hi ha el dissenyador de moda, docent i meitat creativa de la marca Menchén Tomàs durant més de vint anys, Francesc Grau, que aposta per firmes com Ana Tichy, Attic and Barn i Momoni, i una bona selecció de complements.

Advertising
13
Nuovum Elisabets
Foto: Nuovum
Botigues

Nuovum

Barcelona

A quatre passes del Nuovum original (a Pintor Fortuny fins al gener de 2020) s'han instal·lat José Sevilla i el seu equip, que ens apropen als millors accessoris i complements d'autor del mercat.

14
Carolina Blue
Foto: Maria Dias
Botigues, Decoració

Carolina Blue

El Raval

Carolina Blue és la botiga de mobles i decoració, roba i accessoris. Coneixeu-los abans que deixin el Raval! (segueixen l'aventura al carrer Santaló).

Advertising
15
Hey Studio
Foto: Time Out Barcelona
Botigues

Hey Shop

La botiga és l’extensió de Hey, l'estudi de disseny amb seu al Poblenou. Hi podeu prendre un cafè d'especialitat, consultar llibres de disseny descatalogats i fer-vos amb els pòsters de Hey, a més d'altres objectes de disseny.

16
Lantoki
Foto: Maria Dias
Botigues, Art, artesanies i aficions

Lantoki

El Raval

Lantoki és un espai de treball dedicat a la moda i a la creació tèxtil; tenen un espai de venda al públic dedicat a marques independents de línies minimalistes, i a la recambra hi ha els tallers de la seva marca i d'altres creadors afins.

Advertising
17
Òptica Bassol
Foto: Maria Dias
Botigues, Òptiques

Òptica Bassol

El Raval

Passió per les ulleres i estil són conceptes indissociables a Bassol Gallery, un espais d'aquesta família òptica nascuda el 1998. La botiga de Doctor Dou és la més indicada per als que busquen ulleres d'avantguarda.

18
Laser
Foto: Maria Dias
Botigues

Laser

El Raval

Laser ha esdevingut una referència de l''street wear' que transforma els símbols de la cultura local en inspiracions per a samarretes, dessuadores, impermeables i taules de skate.

Advertising
19
Wilde Sunglasses
Foto: Wilde Sunglasses
Botigues, Ulleres

Wilde Sunglasses

El Raval

Una minibotiga folrada d'ulleres 'vintage' de marques anònimes i de firmes tan conegudes com Dior, YSL i Ray-Ban. Això és Wilde Sunglasses. Després d'anys dedicats a col·leccionar ulleres, el 2008 llancen una petita producció que es caracteritza per l'ús de bons materials i la manufactura cuidada.

20
Les mitges del carrer Bonsuccés
Foto: Perfumeria Bonsuccés
Botigues

Perfumeria Bonsuccés

Barcelona

Aquesta petita botiga de mitges ben bé podria considerar-se patrimoni del Raval, començant pel cartell del local, que és pura tipografia pop. Hi trobareu mitges, moltes mitges: de colors llampants, amb estampats curiosos, de diferents gramatges, de reixeta.

Advertising
21
Botigues

Produit National Brut

El Raval

D’entre els clàssics de la segona mà i el 'vintage' destaca un espai amb nom francòfon, Produit National Brut. Hi trobareu roba i complements anteriors als anys 80 i procedents d’Holanda, Amèrica i la Gran Bretanya, entre d'altres objectes.

22
holala.jpg
Botigues, Botigues vintage

Holala!

El Raval

Fa 40 anys que es dediquen a allò que més els agrada, el 'vintage', i al Raval tenen un dels seus quarters generals. Els mercats de puces i el mobiliari industrial alimenten aquesta cadena nascuda a Saint-Tropez on és possible adquirir des de roba retro fins a mobles importats de França i Estats Units, fins a complements, llibres i revistes.

Advertising
23
Roomservice Design
© Roomservice Design
Botigues

Roomservice Design Gallery

El Raval

RoomService Design Gallery és una galeria de referència pel que fa a disseny; aposten pel que surt de les escoles i per les edicions limitades, per noms com Piet Hein Eek i Pilar Líbano i propostes locals, com els Yomuto i Adolfo Abejón, entre d'altres. Sovint també acullen exposicions.

24
La Bolsera
Foto: Frederic Camallonga
Botigues, Regals i souvenirs

La Bolsera

El Raval

El 1919 obria portes Comercial Bolsera, un clàssic de la venda d'articles de festa i complements situat al Raval. Des dels 2000 es coneix com a La Bolsera, però l'esperit és el mateix: els kits de festa conviuen amb les bosses i els materials d'embalatge i els productes de decoració i manualitats.

Advertising
25
Rulo
©Rulo
Salut i bellesa, Perruqueria

Rulo

El Raval

Martín Robled i Irina Chochrialova van apostar pels voltants de la plaça dels Àngels per obrir la seva perruqueria. Hi sona bona música i hi peregrinen els moderns que viuen i treballen al barri a arreglar-se els cabells.

26
Tinta invisible
Foto: Facebook Tinta Invisible
Art

Tinta Invisible

Barcelona

Tinta invisible fa més de 20 anys que treballa al voltant de les 'arts del llibre'; l'estampació de gravat artístic i l'enquadernació artesanal, a més de l'edició d'obra gràfica –d'artistes com Josep Guinovart– són els plats forts de la cooperativa del Raval, que també funciona com a sala d'exposicions i botiga. 

Advertising
27
Cerabella
Foto: Maria Dias
Botigues

Cerabella

Ciutat Vella

La història de la casa d'espelmes arrenca a finals del segle XIX, de la mà de Francesca Abela, qui munta un obrador de ciris a la plaça del Padró. Des de llavors, cinc generacions han mantingut la flama encesa, tot apostant per noves formes, colors, perfums i usos. Modernitat i tradició es donen la mà a la singular botiga del Raval.  

28
Stendhal
Foto: Stendhal
Botigues, Art, artesanies i aficions

Stendhal

El Raval

Té alguna cosa de galeria d’art, però el projecte de Belén Casado vol reunir art, artesania, disseny i creativitat en clau plàstica, sense categories, pensant en totes les butxaques i inquietuds culturals.

Advertising