Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les noves llibreries de Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Llibres

Les noves llibreries de Barcelona

Descobriu el nou model de llibreries que està sorgint a Barcelona. Us presentem 14 petits locals amb grans idees

Per Laia Pujol
Advertising

Tot i el futur negre que alguns auguraven pel sector editorial, aquests últims mesos Barcelona ha vist néixer un seguit de llibreries que desafien les circumstàncies i presenten un nou model amb molt de futur. Totes elles comparteixen un seguit de característiques alternatives a les grans superfícies. Aposten per una oferta singular o especialitzada, com els llibres autoeditats o de petites editorials, els llibres de segona mà o de temàtica concreta. Són locals petits que obren les seves portes, no tant per fer negoci, sinó per esdevenir punts de trobada, motors culturals. I és que els seus propietaris, lletraferits de cul inquiet, organitzen tallers, presentacions i altres activitats per tal de contagiar l'amor als llibres i per acostar autors i lectors. En definitiva, neixen llibreries on no només es venen llibres. Entre les seves prestatgeries sempre hi trobareu un lloc per llegir, un consell de llibreter o un punt de trobada. Si busqueu proximitat, singularitat i enginy, segur que es convertiran en les vostres llibreries de capçalera.

Mira també les llibreries clàssiques de Barcelona!

La Impossible

Botigues Llibreries L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Aquesta llibreria de l’Eixample ha sorgit a partir de la passió de tres amics per un ofici que sempre havien volgut exercir, el de llibreter. També tenen clar que volen donar als llibres en català la visibilitat i la promoció que es mereixen. La Impossible, doncs, vol ser una llibreria de referència en català a la ciutat, tot i que també hi trobareu literatura i assaig en altres idiomes. Per altra banda, hi tenen lloc tallers familiars, presentacions literàries, clubs de lectura, exposicions i altres activitats que volen fer de La Impossible, un punt de trobada.  El seu tracte proper també atraurà lectors cansats de la fredor de les grans superfícies.

Consumició Obligatòria

Botigues Llibreries Vila de Gràcia

No es pot negar que és difícil resistir-se a consumir en aquesta llibreria de segona mà. La raó? Uns atraients 2 euros que, sorprenentment, són el preu que tenen tots els articles a Consumició Obligatòria. Articles que no només són llibres sinó que també hi ha DVD, fanzines, CD i vinils. Un preu insòlit que pretén fomentar la lectura i l’atreviment dels lectors a l’hora de descobrir nous llibres. I és que, per 2 euros, qui no s’arrisca a provar coses noves? En aquesta llibreria de Gràcia, també podeu comprar-vos els llibres que porteu i ocasionalment, organitzen exposicions, contacontes i presentacions de llibres d’escriptors que s’autopubliquen.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising