Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 coses del nou iPhone SE 2020 que faran que el desitgis

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

Si heu fos tots els vostres dispositius –mòbils, tauletes i ordinadors– veient tantes sèries, pel·lícules i vídeos de Twitter, i ja us comencen a fallar, tenim bones notícies. Apple ha presentat el seu nou iPhone SE 2020 i està ple de sorpreses. És un mòbil compacte amb pantalla de 4,7 polzades, que es podrà reservar a partir del divendres 17 d'abril a les 14 h en color negre, vermell i blanc.

Aquí us deixem les 5 novetats clau que ha donat l'empresa sobre la seva última revolució mòbil.

1. Processador Apple A13 Bionic

És el processador que inclou l'iPhone 11 i l'iPhone 11 Pro, últimes versions d'Apple i amb rang de preu més elevat de tota la seva oferta, i el més potent creat per l'empresa fins a la data.

2. Càmera única de 12 megapíxels

A diferència dels últims models d'iPhone, que inclouen múltiples càmeres, l'iPhone SE 2020 només en té una, de 12 megapíxels i amb una obertura de f/ 1,8 i 7 megapíxels i obertura de f/ 2,2 a la càmera frontal.

També inclou un zoom de cinc augments i mode retrat amb sis efectes, a més d'utilitzar la tecnologia HDR, que reconeix els subjectes de l'enquadrament i ajusta la llum i l'ombra. Pel que fa a vídeo, permet gravar en resolució 4K i 60 fps (fotogrames per segon).

3. Adéu Face ID, torna Touch ID

L'última versió d'iPhone diu adéu al reconeixement facial de l'iPhone X, el Face ID, i torna al reconeixement tàctil de Touch ID. El recuperat botó servirà també per fer pagaments amb targeta i transaccions 'contactless'.

4. Emmagatzematge i auriculars

Encara que Apple no ha especificat la memòria del terminal ni l'autonomia de la bateria, sí que s'ha confirmat que es podrà adquirir amb 64 GB, 128 GB o 256 GB d'emmagatzematge.

S'estima que la bateria serà similar a la de l'iPhone 8 i permetrà veure 13 hores de vídeo o reproduir 40 hores d'àudio amb una sola càrrega.

Aquest nou iPhone no inclou entrada 'jack' per a auriculars –la més comuna–, però inclou auriculars amb connector 'Lightning' –l'entrada que es fa servir també per a la càrrega de la bateria.

5. El preu!

La veritable revolució d'aquesta sorpresa d'Apple és el seu preu, el més competitiu de totes les gammes de l'empresa. Amb 64 GB d'emmagatzematge costa 489 euros, amb 128 GB són 539 euros i amb 256 GB arribarà als 659 euros.

NO T'HO PERDIS: Les millors apps per aprendre música a casa.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat