Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Xampanyet
© Scott ChasserotEl Xampanyet

Aquests són els bars de Barcelona que han captivat les models Emrata i Hailey Bieber

Les supermodels han gaudit de la gastronomia catalana tastant tapes d'anxoves, vins locals i pa amb tomàquet

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona està de moda. Cada cop són més les celebritats que escullen la nostra ciutat gaudir de les vacances. Zendaya, Susan Sarandon i Barack Obama ja s’han deixat veure pels carrers de la capital catalana, i ara han estat les models Emily Ratajkowski, més coneguda com a Emrata, i Hailey Bieber les que han volgut fer turisme per la ciutat tastant la seva gastronomia.

Bar Brutal
Foto: @barbrutalbarcelona

Mites gastronòmics del Born

La nostra ciutat ha estat una de les primeres parades del que elles mateixes han anomenat l’‘Eurotrip’, on visitaran diverses ciutats d’Europa. Dins la seva agenda, les supermodels han fet una parada al Bar Brutalsituat al carrer Princesa del Born. Allà han gaudit d'una selecció de vins ecològics d’arreu del món i de pa amb tomàquetLes estatunidenques van penjar a les xarxes socials les fotografies de la nit on tot el grup d’amigues surt posant amb les samarretes corporatives del bar.

El Bar Brutal no ha estat l'únic que les supermodels han visitat, tampoc es van voler perdre les famoses anxoves del Xampanyet, situat al carrer Montcada, també al Born. Les publicacions ja acumulen més d’un milió de 'likes' a Instagram i milers de comentaris de seguidors que també volen tastar els plats de la petita cuina del bar.

Xampanyet
© Irene FernándezEl Xampanyet

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat