Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taco Méndez
Foto: Taco Méndez Taco Méndez

Així és Taco Méndez: la taquería d'Albert Adrià i Paco Méndez a preus populars

Aquest restaurant 'pop-up' funcionarà fins al 10 de març del 2024

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Albert Adrià i Paco Méndez van sacsejar el panorama mexicà de Barcelona i ho han tornat a fer: acaben d'obrir Taco Méndez, una taquería efímera que funcionarà fins al 10 de març del 2024. És a dir, 150 dies de tacos a càrrec dels dos cuiners que van guanyar dues estrelles Michelin per a un restaurant mexicà a Espanya, Hoja Santa. (Méndez va repetir la proesa d'una Michelin mexicana quan va obrir el restaurant ell sol, com a COME). 

Taco Méndez (Tamarit, 91) està situat on hi hagué la Bodega 1900 i obre de dimecres a divendres de 18 a 23 h, els dissabtes de 13 a 16 h i de 18 a 23 els diumenges de 12 a 16 h. No hi ha reserva possible ni telèfon: la taquería serveix tacos a 5'50 euros i té un tiquet mitjà d'uns 20 euros. (Recordem amb molt d'afecte la suculència dels tacos de Niño Viejo, per cert).

Taco Méndez: sense reserva possible, arribes i seus
Foto: Taco MéndezTaco Méndez: sense reserva possible, arribes i seus

Tot i que no hi ha possibilitat de reserva, hi haurà tacos per a tothom: la capacitat del restaurant és d'una seixantena de comensals, i tampoc haureu de trencar-vos el cap escollint. Hi ha cinc tipus de tacos per escollir (al pastor, cochinita pibil, alvocat matxa, adob en flor i 'quesadillas') i un combo de tres tacos a 15 euros. Els extres són escadussers: guacamole, totopos i pollastre fregit. La intenció de Méndez i Adrià és que amb tres tacos surtis menjat: són més grans que els habituals, amb un pes de 100 grams. Per beure, margaritas, cerveses i micheladas. 

"Cuina honesta i directa, amb receptes tradicionals mexicanes elaborades de forma tradicional i casolana, on destaquen especialment els tacos que s'elaboren amb truites fetes al moment a partir de blat de moro que molen i nixtamalitzen allà mateix", és la declaració d'intencions de tots dos xefs en un comunicat.

L'any passat es va donar per suposat que a l'immoble de l'antiga Bodega 1900 hi obriria el restaurant Romería a càrrec del xef Toni Romero, del Suculent, però aquest projecte haurà d'esperar almenys fins a la primavera que ve.

NO T'HO PERDIS: Els millors tacos de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat