Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vaya Bravas
Foto: @vayabravas

Aquestes són les millors patates braves de Barcelona del 2023 (i no són les que esperes)

Segons el concurs celebrat el cap de setmana passat al Poble Espanyol, tres establiments de la nostra ciutat destaquen per la seva recepta de la tapa reina

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Molts restaurants cuinen patates braves, però no totes les receptes són iguals. Si alguna vegada us heu interessat per la nostra popular llista de les millors braves de Barcelona, aquesta notícia us interessa. El cap de setmana passat es va celebrar al Poble Espanyol la segona edició del Mahou Bravas Fest, un esdeveniment que va esgotar entrades i va congregar uns 20.000 participants entre divendres i diumenge.

A banda de les activitats musicals, el punt més interessant del festival va ser el concurs de patates braves, amb la participació dels guanyadors de l'any passat i una nòmina de restaurants que van ampliar el repte del concurs.

El jurat va estar integrat, entre altres, pel xef 'influencer' Rafa Antonín i Ada Parellada, cuinera del barceloní Semproniana. El públic també va poder dir la seva i del resultat se'n deriven uns premis que en l'anterior edició de 2022 va guanyar el local d'ambient familiar Senyor Vermut de Provença i el conegudíssim Bar Tomàs, que va obtenir el Premi del Públic. Enguany, però, els guanyadors no són tan famosos ni previsibles.

braves senyor vermut
Foto: Maria DiasSenyor Vermut

Guanyadors dels premis a les millors braves 2023

El cap de setmana passat, el guanyador del Premi del Públic va ser el Bar Marcel Santaló (Santaló, 42), un local de tapes de Sarrià on l'especialitat favorita és, per descomptat, les patates braves. Es tracta d'un establiment d'ambient tradicional que cuida molt la cuina i la seva recepta estrella, que no per casualitat ha obtingut el vot majoritari dels milers d'assistents al festival.

Pel que fa al Premi del Jurat, el guanyador ha estat l'Hamburgueseria Acero, que compta amb dos establiments, a Sants (Robrenyo, 57) i el Born (Espaseria, 10). La seva recepta de braves ha convençut al jurat que l'ha distingit com la més sabrosa del concurs.

'Hamburueseria Acero
Foto: Hamburueseria Acero

Finalment, el Premi Honorífic ha anat a parar a un clàssic de les braves de l'Hospitalet, el Bar Córdoba (Luarca, 10), que a través de xarxes es van mostrar "contents, eufòrics i orgullosos". Tota una fita per a tres bars dedicats a la tapa reina que veuen com les receptes i la traça per cuinar-les acaba premiada. Bon profit si els visiteu.

NO T'HO PERDIS: els millors bars de tapes de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat